Påskesalg | Ægstra gode påskepriser | Se dem her

Din filtrering:

PUMA tøj

Sporty, moderne og ikonisk. PUMA tøj er populært for sit stilfulde look, og brandet tager sportstøj til et helt andet niveau. Uanset om du er en professionel sportsudøver eller en helt almindelig person, som elsker sport – så er PUMA tøj praktisk for dig. På siden finder du et stort udvalg af PUMA tøj i flotte farver og varianter.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

PUMA tøj til sommer og vinter
Hos Pixizoo har vi sportsbeklædninger til børn - uanset køn. Vi tilbyder et stort udvalg af PUMA tøj, som kan bruges til hverdagene og sport. PUMA tøj er perfekt for dig, som vil have sporty og stilfulde elementer i én. Vi har lækre shorts og bløde t-shirts, som du kan bruge til udendørstræning om sommeren. Hertil har vi hættetrøjer, joggingbukser og sweatshirts til de kolde vinteraftner – i forskellige farver og modeller. Til pigerne har vi både kjoler og leggings, som ikke kun er praktiske, men også behagelige at have på. Du kan være helt sikker på at have komfortabelt sportstøj, som samtidig også får dig til at se godt ud. Producenten har sørget for at lave varierede styles, så du kan benytte produkterne til mange slags anledninger.

PUMA tøj får dig til at elske dit sportstøj
I dag er PUMA tøj blandt nogle af de hotteste trends inden for sport. Deres anerkendte brand fortsætter med at toppe modelisten, samtidig med at være den foretrukne blandt verdens største idrætsnavne. Når du tager til håndboldtræning, kan du opnå høj bevægelighed, der er optimalt i mange sportsgrene. Brandet sammensætter sport og mode på bedste vis – og samarbejdet med kendte designere og store kendisser gør, at brandet er blevet mere populært end nogensinde før. Vi kan sikre dig en ting – PUMA tøj er ikke kun stilfuldt, men også behageligt at have på. Det synes blandt andet Usain Bolt, Joe Namath, Rihanna og Selena Gomez i hvertfald. Hvis du elsker disse produkter, kan du også tjekke vores lækre PUMA sko ud, som vil matche dit outfit.

Producenten bag brandet
Det hele startede tilbage i 1948 med tyskeren Rudolf Dassler, som elsker mode, og har et talent for design. Her startede han i skoindustrien, hvor han fremstillede fodtøj inden for sportsbranchen. Senere fik broderen Adolf Dassler også interesse for design, og sammen skabte de det velkendte brand, som vi kender i dag. Med øje for detalje og forretningssans fokuserer brødrene på at opbygge brandet, som skiller sig ud blandt konkurrenterne. Efter mange år har brandet ikke kun hurtige sportssko, men også helt unikt sportstøj. PUMA tøj er et af de førende sportsmærker, som bliver anerkendt af sportsudøvere og andre i befolkningen. Producenten har et mål – at ændre sport og træning til en livsstil. Producentens store passion for sport har medført, at de har en bred målgruppe inden for sportsverden. De fremstiller stilrent sportstøj til forskellige sportsgrene, blandt andet fodbold, håndbold, løb og volleyball. Med dette brand får du nyskabende design, en fed attitude og sporty outfit.

Bestil dine børneprodukter hos os
Få fat i vores PUMA tøj allerede i dag – ved bestilling inden kl. 14 sender vi med det samme, så der går én hverdag, før du modtager din pakke. Hos Pixizoo stræber vi også efter at opnå kundetilfredshed, så du vil fortsætte med at handle hos os. Derfor er vi altid klar på at hjælpe dig, omkring spørgsmål vedrørende vores produkter. Vidste du godt, at vi tilbyder et Pixizoo Plus medlemskab, som giver dig flere kundefordele? For kun 39 kr. om måneden, kan du få gratis fragt på alle varer, 4 års reklamationsret, optjene bonus til dit næste køb, deltage i konkurrencer og andre fordele.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×