Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Purple Frog

Purple Frog er svaret på en moderne fortolkning af den klassiske gynge og er for dig, hvis du vil have noget lækkert, nyt og anderledes. Lavet af vandafvisende polyester, er gyngerne og hængekøjerne perfekte til børn som voksne og til udenfor som indenfor. Slip legen fri og nyd Purple Frogs høje komfort og brugervenlige design.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Slip for bekymring og besværlig rengøring

Lad dig og dit barn svæve på en sky af skumfiduser med Purple Frogs mange skønne hængekøjer, der er lavet af vandafvisende polyester med en kerne af blødt skum. Gyngerne og hængekøjerne er ingen fare for forbipasserende børn på grund af deres bløde kerner. Så med Pruple Frog slipper du for bekymringer om skarpe hjørner og skrammer.

Derudover er Purple Frogs produkter nemme at gøre rene – du skal bare tørre dem over med en våd klud med lunkent vand. Så har du en ren gynge.

                                         

Lad Purple Frog inspirere indretningen i dit hjem

Produkternes lette udseende gør det til en oplagt tilføjelse til hjemmet. Dens minimalistiske udtryk og forskellige farvevalg gør at der findes en hængekøje, der passer lige præcis til dit hjem. Uanset om du er til det afdæmpede eller farver, der står ud. Hvis du føler, dit hjem mangler et strejf af farve, kan du med fordel vælge en af Purple Frogs produkter i en skøn farve. Så får du liv, farve og personlighed ind i dit hjem uden at gå på kompromis med kvalitet eller indretningstrends.

Hvis du står og mangler en stol i din stue, kan en hængekøje fra Purple Frog være den helt rigtige løsning for dig. Med hængekøjerne får du komfort i høj kvalitet og du skaber naturligt et hyggehjørne i hjemmet fordi det er en anderledes løsning til dit hjem – både i udseende og i forhold til komfort.

                                            

Tid til leg og afslapning

Det er ikke ofte du kan opleve et produkt, der i samme grad som Purple Frog, opfordrer til både leg og afslapning. Hvis du ønsker, at gynge og hængekøje skal appellere til det indre legebarn, kan du med fordel placere gyngen væk fra vægge så der er plads til at gynge. Men hvis du ønsker køjen skal bruges som en oase til afslapning, kan du med fordel udstyre dit Purple Frog-produkt med puder og tæpper.

Purple Frogs tidssvarende produkter kan bruges både indenfor og udenfor. Derfor kan du også flytte selve gyngen efter årstiden. På den måde kan du let nyde sommerbrisen på terrassen en lun sommeraften eller sidde indenfor og kigge ud på snefnuggene, der falder i december.

Uanset alder og størrelsen på det indre legebarn har Purple Frog det helt rigtige produkt til dig.

                                                 

Har du spørgsmål?

Hos Pixizoos FAQ kan du svar på alle vores ofte stillede spørgsmål.  Derudover sidder vores kundeseervice klar til at modtage dit opkald på telefonnummer 88 88 74 15 eller på mail [email protected], hvis du har spørgsmål.

Vidste du, at Pixizoo har prisgaranti og prismatch på alle varer i vores sortiment. Derfor er du altid sikker på, at få den bedste pris hos os.