Shop Christmas Sale her >

2-7 hverdages leveringstid grundet travlhed

Pusletasker

En pusletaske bliver en trofast ven, som følger med de første år af barnets liv. Der skal stilles store krav til en taske, som skal kunne holde til at være med på farten hver dag. Derfor har vi, hos Pixizoo, virkelig kræset om at have det perfekte udvalg af pusletasker. Både kvalitet, funktionalitet og design spiller en stor rolle - for en pusletaske er ikke nice to have, det er need to have.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris
Side:
 1. Side 1 af 2

Side:
 1. Side 1 af 2

Pusletasker

En pusletaske er en af de accessories, som du kommer til at bruge stort set hver dag de første år med din baby. Uanset dagens gøremål og hvor du er på vej hen med din baby, så kan du være sikker på én ting: du får brug for at have en pusletaske lige ved hånden. Derfor bestræber vi os på at føre et bredt udvalg, så du kan finde den helt rigtige pusletaske til dig og din baby. Så uanset om du leder efter en pusletaske i læder med et flot print eller et simpelt og stilrent design, så har vi noget til dig! Vi har naturligvis prisgaranti på alle tasker, så finder du samme taske billigere hos en anden dansk webshop, så matcher vi prisen. 

   

Vi har pusletasker fra blandt andre Storksak,  DAY Birger et Mikkelsen og Tiny Republic. Fælles for dem alle, er, at de kombinerer smart design med høj funktionalitet og kvalitetsmaterialer, så du kan nyde din taske i mange år. 

   

Stil og design

Bare fordi, man er blevet forælder, betyder det ikke, at man ikke længere går op i stil og design. Derfor ønsker vi ikke kun at præsentere nybagte forældre for de typiske børnemærker, som har fokus på funktion og komfort. Vi vil gerne forkæle den modeinteresserede forælder med et spændende udvalg af pusletasker fra anerkendte modebrands såsom Day Birger et Mikkelsen.

Her finder du børnevenlige kreationer i et stilsikkert og sofistikeret design. Selv om taskerne er pæne, så har vi sørget for at udvælge pusletasker i et så enkelt design, at de sagtens kan bruges af både mor og far.

  

Funktion

Den perfekte pusletaske skal rumme både bleer, skiftetøj og sager til mor og far. Dette har vi selvfølgelig haft in mente og du finder derfor et stort udvalg af rummelige tasker med masser af plads til alt, hvad man har brug for på farten. Vores tasker består af mange forskellige lommer og rum, som gør det nemt og overskueligt at organisere sine ting. Til trods for, at vores pusletasker kommer i et væld af forskellige stilarter, så har samtlige modeller det til fælles, at de er fremstillet i en lækker kvalitet og udstyret med mange funktionelle detaljer.

  

Det skal du gå efter, når du vælger pusletaske

En pusletaske er en god investering, men det kan sommetider være svært som nybagt forælder at vide, hvilke egenskaber man skal kigge efter i en pusletaske. Er du tvivl om, hvad du skal kigge efter, får du her vores bedste guidelines:

 • Gå efter en pusletaske med mange rum. Det gør det nemmere for dig at organisere alle dine ting og holde din egne ting adskilt fra dit barns.
 • Gå efter en pusletaske med et tilhørende pusleunderlag, som er let at rengøre.
 • Gå efter en slidstærk og rummelig pusletaske.
 • Gå efter en pusletaske med en justerbar skulderrem.
 • Gå efter en pusletaske, som er nem at åbne, så du hurtigt kan få adgang til tingene.

   

Topkvalitet og -service til lavpris

Her i Pixizoo bestræber vi os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. For os handler det kort og godt om at kunne yde god kundevejledning i øjenhøjde. Vi ved, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i det store hav af mærker og produkter, så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  

Du kan enten kontakte os via chatten, på vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15 eller på [email protected] Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.