Crazy Days - Vanvittige priser

Pusletasker

En pusletaske bliver en trofast ven, som følger med de første år af barnets liv. Der skal stilles store krav til en taske, som skal kunne holde til at være med på farten hver dag. Derfor har vi, hos Pixizoo, virkelig kræset om at have det perfekte udvalg af pusletasker. Både kvalitet, funktionalitet og design spiller en stor rolle - for en pusletaske er ikke nice to have, det er need to have.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Pusletasker

En pusletaske er en af de accessories, som du kommer til at bruge stort set hver dag de første år med din baby. Uanset dagens gøremål og hvor du er på vej hen med din baby, så kan du være sikker på én ting: du får brug for at have en pusletaske lige ved hånden. Derfor bestræber vi os på at føre et bredt udvalg, så du kan finde den helt rigtige pusletaske til dig og din baby. Uanset om du leder efter en pusletaske eller en puslerygsæk i lækre materiale, flotte prints eller simple designs, så har vi noget til dig. Pusletasker i stilrent design

At blive forælder betyder ikke at man nødvendigvis skal gå på kompromis med stil og design når man skal investere i det udstyr, det kræver at blive forælder. En pusletaske skal selvfølgelig være funktionel og komfortabel at anvende, først og fremmest, men de fleste vægter også et flot design højt. Hos Pixizoo forhandler vi et bredt udvalg af pusletasker i neutrale farver, forskellige materialer som stof og læder, og simple designs.

Mange af vores pusletasker er designet til også at kunne anvendes som en helt almindelig taske, ligeledes har vi sørget for at udvælge pusletasker i et så enkelt design, at de sagtens kan bruges af både mor og far. Hvis du søger en pusletaske i en flot farve eller mønster, så er det selvfølgelig også at finde på shoppen. 

I vores sortiment finder du pusletasker fra brands som Journal Five, DAY Birger et Mikkelsen og Tiny Republic. Fælles for dem alle, er, at de kombinerer smart design med høj funktionalitet og kvalitetsmaterialer, så du kan anvende din taske i mange år.

Uanset smag og præference kan du helt sikkert finde en pusletaske der kan opfylde dine behov og ønsker til både funktioner, design og prisklasse.

 

Nødvendige funktioner og egenskaber 

Til trods for, at vores pusletasker kommer i et væld af forskellige stilarter, så har samtlige modeller det til fælles, at de er fremstillet i en lækker kvalitet og udstyret med mange funktionelle detaljer. Den perfekte pusletaske skal kunne rumme både bleer, stofbleer, skiftetøj, sutter og sager til både baby og forælder. I en god pusletaske er der masser af plads og god ruminddeling med både lommer der lukkes med lynlås og åbne rum der inddeles med elastikbånd, så du nemt kan finde de ting du har med på farten, uden at de rasler rundt nede i tasken.

I mange af vores pusletasker med følger pusleunderlaget, og er integreret på en måde så det ikke optager alt for meget plads i pusletasken. Ligeledes har flere af vores pusletasker termorum til en vandflaske eller sutteflaske som er isoleret til at holde temperaturen og til at sørge for at der ikke kommer vand, kaffe, eller mælk i hele pusletasken hvis uheldet skulle være ude.

Forskellige typer af pusletasker og puslerygsække

Det er værd at overveje hvilke type pusletaske der passer bedst til dine behov. Vi har både klassiske pusletasker med hank og skulderstrop, så pusletasken kan bæres i hænderne eller som crossbody.

Synes du ikke om denne type pusletaske kan du også finde puslerygsække som gøre det muligt at bære pusletasken på ryggen, hvis du har brug for at have hænderne fri eller ikke ønsker at montere din pusletaske på styret. Faktisk kan du også finde pusletaske der kombinerer alle tre muligheder, hvor der altså både er remme til at bære pusletasken som rygsæk, crossbody eller i hænderne vil brug af taskens hanke.Gode råd til at finde den perfekte pusletaske

Der er mange forskellige funktioner og egenskaber man skal forholde sig til, når man finde den helt rigtige pusletaske. Vi har listet et par gode råd som kan hjælpe dig til at vælge præcis den taske der opfylder dine behov. 

  1. Rummelighed, størrelse og ruminddeling: Gå efter en pusletaske med mange rum. Det gør det nemmere for dig at organisere alle dine ting og holde din egne ting adskilt fra dit barns. Med en pusletaske af en hvis størrelse kan du opbevare dine ting som telefon, pung nøgler osv. så du ikke skal slæbe rundt på to tasker. Men en stor pusletaske har du også mulighed for at anvende den hvis i skal være afsted i mere end bare et par timer, hjemmefra.


  2. Pusletasker med tilbehør: Gå efter en pusletaske med et tilhørende pusleunderlag, som er let at rengøre. Til flere af vores pusletasker medfølger der stropper og skulderrem som gør det muligt at bære tasken på forskellige måder, disse kan oftest afmonteres så du selv kan tilpasse hvordan du ønsker at anvende din pusletaske. 


  3. Kvalitet og materiale: Gå efter en slidstærk pusletaske i et materiale af høj kvalitet. Du vil nærmest komme til at anvende din pusletaske hver eneste dag så det er en fordel at investere i en pusletaske af høj kvalitet. Så kan du også anvende den hvis du skal have flere børn eller give den til venner, familie eller donere den til genbrug, når du er færdig med at anvende den. Dog er det værd at huske at mange pusletasker også kan anvendes som almindelige tasker. Fjern pusleunderlaget og så har du en super fin taske der kan anvendes i lang tid efter dit barn ikke skal pusles længere. 


  4. Anvendelighed: Som nævnt er det værd at overveje hvilke behov du har for din pusletaske. Hvis den skal fungere som både din taske til dine personlige ejendele og som pusletaske, selvfølgelig, er det en fordel at pusletasken er nem at åbne og at der eksempelvis er sidelommer eller lynlås lommer uden på taske, så du nemt kan komme til de ting du har brug for når du er på farten og skal jonglere både baby, pusletaske og klapvogn eller barnevogn.

 

Topkvalitet og service til lavpris

Her i Pixizoo bestræber vi os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. For os handler det kort og godt om at kunne yde god kundevejledning i øjenhøjde. Vi ved, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i det store hav af mærker og produkter, så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Du kan enten kontakte os via chatten, på vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15 eller på [email protected]. Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.