Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Quilts of Denmark

Jyske Quilts of Denmark har produceret funktionelle kvalitets-soveprodukter over en længere årrække, og med et velfunderet brand, som er kendt i store dele af verden, vidner det om den succes og kvalitet, virksomheden står for. Quilts of Denmark stræber efter at levere det bedste inden for dyner og puder, hvor det er forbrugerens søvn, der er i fokus. Se vores store udvalg her på siden og hjælp din søvn godt på vej!  

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Quilts of Denmark – Kvalitet i højsædet 

Siden år 2000, har Quilts of Denmark lavet dyner og puder til alle aldre, hvor man er sikret den bedste kvalitet. Virksomheden har en vision om at være den mest innovative producent og forhandler af sengeudstyr i Nordeuropa. 

 

Alle produkter er forsynet med flere forskellige certificeringer, som både sikrer sundheden og kvaliteten i deres produkter. Naturfyldet i dynerne og puderne er vasket og varmebehandlet, så det ikke indeholder mider eller andre allergifremkaldene stoffer. Dette er også en garanti for, at de overholder alle love og regler omkring dyrevelfærd og etik. 

 

Det er helt bestemt tydeligt, at Quilts of Denmark overhovedet ikke går på kompromis med kvaliteten. 

 

Stort udvalg

Quilts of Denmark har et stort udvalg af forskellige produkter til den ultimative søvn. Deres dynesæt er certificeret med Nomite og Oeko-tex klasse 1. Nomite betyder, at dynevåret er så tætvævet, at husstøvmider har svært ved at trænge igennem - Det gør at dynen er meget allergivenlig, hvilket vil sikre, at din baby får den bedste søvn.

 

Så skynd dig allerede nu, at købe dit nye dynesæt til hele familien. Din søvn vil helt sikkert være dig taknemmelig, og du vil bestemt ikke komme til at fortryde det! 

 

Bevar følelsen af ny dyne

Har du også et ønske om, at få din dyne og pude til at føles som ny noget længere? Det er der råd for. Sørg blandt andet for at lufte både pude og dyne regelmæssigt, vend dem minimum engang om ugen samt ryst dem, så fyldet ikke placerer sig i den ene side. 

 

Anvend altid et specialmiddel til dunvask, når du vasker dit sengeudstyr. Og brug aldrig skyllemiddel, da både dette og forkert vaskemiddel kan ødelægge dunene. 

 

Hvis du er interesseret i at få flere råd, er du velkommen til at besøge Quilts of Denmarks egen hjemmeside. Den finder du lige her

 

Køb Quilts of Denmark-produkter her

Hos Pixizoo.dk kan du finde din nye Quilts of Denmark dyne eller pude til enten dig selv eller dit barn. Vi har nemlig et rigtig fint udvalg. 

 

Som altid, er der her hos Pixizoo.dk 365 dages returret, prismatch og prisgaranti på Quilts of Denmark-produkter. Skulle der opstå spørgsmål eller andet under dit køb, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, som altid står klar til at hjælpe bedst muligt. 

 

Har du overvejet at blive medlem af vores Pixizoo Plus-kundeklub? Her får du en masse gode rabatter, bonuspoint og mange andre fordele for kun 39 kr. om måneden! Du kan nemt melde dig ind næste gang du handler.