Se Pixizoo Plus tilbud

Quilts of Denmark

Jyske Quilts Of Denmark har nu produceret funktionelle kvalitets soveprodukter i en længere årrække. Med et velfunderet brand som er kendt i store dele af verden, vidner det om den succes og kvalitet som virksomheden har stået for. Quilts Of Denmark stræber efter at levere det bedste indenfor dyner og puder, hvor det at være med til at give forbrugeren en bedre søvn er i fokus. Se det store udvalg på shoppen og hjælp din søvn på vej!

 

Quilts of Denmark blev grundlagt i Vamdrup i 2000. Siden da har de lavet dyner og puder til alle aldre.

 

Hos pixizoo kan du finde din Quilts of Denmark dyne eller Quilts of Denmark pude fra Happy Kids kollektionen, alle dynesæt fra Happy Kids er certificeret med Nomite og Oeko-tex klasse 1. Nomite betyder at dynevåret er så tætvævet at husstøvmider har svært ved at trænge igennem - Det gør at dynen er meget allergivenlig, hvilket vil sikre at din baby får den bedste søvn.

 

Happy Kids kollektion

Desuden har dyner og puder i Happy Kids mærket DOWNAFRESH / DAUNASAN, hvilket betyder at de opfylder renheds- og hygiene krav efter DIN EN12935. Naturfyldet er vasket og varmebehandlet, så det ikke indeholder mider eller andre allergifremkaldende stoffer. Det er også din garanti for at dynerne overholder alle gældende lovgivning om dyrevelfærd og etik.

 

Ved at købe en dyne og pude fra Quilts of Denmark får du den bedste kvalitet til din baby.

 

Som altid hos Pixizoo er der gratis bytte og prisgaranti på Quilts of Denmark produkter.

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller du kan sende en mail til [email protected] 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×