Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Alder
 1. 3 år+ (3)
 2. 4 år+ (1)
 3. 5 år+ (1)
Farve
 1. BlåBlå (2)
 2. RødRød (1)
 3. SortSort (1)
Pris
 1. kr190
  kr600

Rastar

VROOM VROOM! Med fjernstyrede biler fra Rastar kommer der massere af action og fart over feltet. Alle bilerne har et fedt og livagtigt design, som sikrer sjov underholdning i timevis for børn og voksne. Rastar bilerne kan suse afsted, så pas på når en Porsche eller BMW kommer kørende forbi i susende fart!

 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Rastar skaber fart over feltet

 

Det fjernstyrede automobilfirma Rastar har et et bredt sortiment af kendte bilmærker. Blandt mængden kan man bl.a. finde Ferrari, Mini Cooper, BMW, Porsche og mange, mange flere. De fjernstyrede biler er den perfekte fødselsdags- eller julegave, og garanterer sjov leg i timevis. Alle bilerne fra Rastar har et fedt og detaljeret design, som gør at du eller dit barn allerede nu kan få fingrene i drømmebilen. Og hvem drømmer ikke om en Porsche Panamera? Med alle bilerne medfølger en kontroller, som kan styre bilen til højre og venstre samt frem og tilbage. 

 

Ikke nok med at Rastar skaber masser af underholdning, kan den også fremme barnets motorik og generelle forståelse af bevægelse. Bare det at fjernbetjeningen der følger med bilen fra Rastar, kan styre bilens kørsel, kan få børn til at forstå teknologien og de muligheder der følger med den. 

  

Både drenge og piger kan lege med Rastar

 

Her hos Pixizoo går vi ind for at legetøj hverken tilhører drenge eller piger, og altid kan leges med af alle. Det er selvfølgelig også tilfældet med Rastar, som tilbyder fede fjernstyrede biler. Vi har et stort udvalg af biler, toge og traktorer, som har et bredt sortiment til din bilglade datter eller søn. Her er der noget for enhver smag, uanset om man er til landbrugs legetøj, biler eller togbaner.

 

I kan let slippe fantasien løs med Rastar RC Cars, og bygge racerbaner, holde racerløb eller lave forhindringsløb sammen. Kreativiteten har ingen grænser, og det er helt op til jer hvordan I har lyst til at lege med de alsidige biler fra Rastar. De fjernstyrede biler kan også være et godt alternativ til videospil, hvor I selv kan skabe massere af spænding og action! 

 

Derfor er det vigtigt at dit barn leger

 

Leg er essentielt for dit barns udvikling af sociale kompetencer og egenskaber, såsom deres fantasi, virkelyst og kreativitet. Gennem lege danner børn et billede af hvem de er, både alene som individ, men også i fællesskab med andre. Vidste du, at legen faktisk er så vigtig for børn, at hvis de ikke leger, kan de blive deprimerede? Derfor kan du som voksen også hjælpe med at støtte op omkring legen, så børnene føler sig trygge nok til at kaste sig ud i at lege. Leg kommer nemlig ikke af sig selv, især i dag hvor mange børn ofte er eksponeret for skærme med indhold. Indholdet på skærmene er ofte videoer som stimulerer børnene og underholder dem, men det kan mindske deres lyst til at lege. Det er derfor vigtigt at skabe en sund legekultur, hvor I som forældre gør en indsats for at inspirere børnene til at lege selv. Husk også at børnene selv skal skabe sin egen leg, og du derfor ikke må styre legen, men du må gerne støtte og skabe inspiration. I kan finde inspiration i vores store udvalg af legetøj.

 

Vil du altid have fri fragt?


Så skulle du overveje at blive medlem af Pixizoo Plus. Ikke nok med du altid får gratis fragt på alle dine ordrer, følger der også en lang række andre fordele med. Det er bl.a. specielle medlemstilbud, 4 års reklamation, muligheden for at optjene bonusser og mange, mange flere.