3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Pris
  1. kr40
    kr100

Ravensburger

Ravensburger er et tysk firma, der er startet af Otto Maier. Ravensburger har lavet underholdene spil siden 1884. Spillene er særligt kendt for sine flotte motiver, som børn elsker. Otto havde et særligt mål med at lave spil, og det var man skulle lære igennem leg og samvær, og dermed kombinere underholdning med læring og udvikling. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Ravensburger står for underholdningen 

Mangler du et underholdende spil til hele familien? Så finder du det helt sikkert her. Ravensburger tilbyder mange forskellige spil, der er noget til alle i familien. Du kan finde alt fra puslespil til brætspil i mange forskellige sværhedsgrader. Ravensburger har fokus på, at du skal opleve hygge og nærhed, når man er sammen om at spille spil. 

 

Hvis vejret en dag er kedeligt og gråt, eller hvis du og din familie bare trænger til at have det sjovt sammen, er der mange timers sjov og hygge i spillene fra Ravensburger. 

 

Flotte motiver til dit barn

Ravensburger er kendt for sin gode kvalitet, og mange flotte motiver, som børn elsker. Derudover prioriterer de et flot design og god kvalitet, så du og dit barn er sikret mange gode stunder med sit spil. 

 

Du kan finde mange populære motiver til dit puslespil eller vendespil her hos os. Vi har bl.a. populære motiver med Gurli Gris, Frost og Biler. De flotte motiver motiverer dit barn, til at bruge mange gode timer på at hygge sig med spillene.  

 

 

Ravensburger prioriterer leg og læring

Vil du gerne være sammen med dit barn på en sjov og lærerig måde? Så er Ravensburger-spil perfekt til dig og din familie. 

 

Ravensburger mener, at leg og læring sagtens kan kombineres, og det gør du nemt gennem deres spil. Udover der er massevis af hygge og sjov sammen med familien i spillene, er der også en række fordele ved dem.  

 

Spillene er med til, at træne dit barns koncentration og tålmodighed på en sjov og underholdene måde. Der er også andre fordele, såsom hvis dit barn eksempelvis ligger et puslespil, bliver finmotorikken forbedret, ved at mærke brikkerne og skulle sætte dem på plads de rigtige steder. Derudover fremmes logisk sans og hukommelse også igennem spil som puslespil og vendespil.  

 

De flotte motiver giver dig også rig mulighed for at sætte dig ned, og snakke med dit barn om motiverne og dermed øge dit barns ordforråd, samtidig med I får en hyggelig stund sammen. 

 

 

Køb dine spil hos os

Du kan bestille de sjove og lærerige spil fra Ravensburger lige her på Pixizoo.dk, så du er helt klar til massevis af kvalitetstid sammen med dit barn. 

 

Husk at vi her hos Pixizoo gerne vil give dig den bedste oplevelse, så vi giver dig prismatch og prisgarantiDet betyder, at hvis du skulle finde det spil, du gerne vil have, til en lavere pris et andet sted inden dit køb, så matcher vi prisen til dig. Hvis spillet skulle blive sat ned, indenfor 14 efter du har købt det, så matcher vi også den pris til dig. 

 

Så skynd dig ind på pixizoo.dk og bestil det spil som dig og din familie skal samles om. 

 

Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål, så hvis du skulle have nogle, kan du kontakte vores kundeservice.