Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Recaro

Farve
  1. SortSort (2)
Pris
  1. kr30
    kr840

Recaro

Tyske Recaro blev grundlagt for mere end 100 år siden, og lige siden har de leveret kvalitets-autostole til børn, som også er deres primære erhverv. Recaro har oplevet stor succes, og er især blevet populære for deres gode håndværk og materialer, som er gået hen og blevet nøgleordene for successen. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Recaro – Tysk kvalitet

Recaro har med sit banebrydende arbejde skabt produkter der er traditionelt anderledes, fundamentalt nyskabende og bedre. De producerer produkter der giver mere energi, komfort og sikkerhed. 

 

Recaro bruger kun de bedste materialer til at skabe de bedste premium-stole. For virksomheden betyder kvalitet også bæredygtighed, og som et globalt firma er de altid opmærksomme på deres etiske og sociale ansvar, hvorfor de derfor administrerer deres ressourcer ,og producerer så effektivt som muligt. 

 

Med et Recao-produkt er du altså altid sikret en god kvalitet og bæredygtighed.   

 

Mere end bare et flot design

For Recaro er design mere end blot et flot udseende. Design er for dem en kombination af funktionalitet, ergonomi og æstetik. Virksomheden står for innovationer, der skal være med til at gøre hverdagen lettere. 

 

Med de mange smarte funktioner, der er at finde i produkterne, kan du som forælder godt være begejstret! For de deler alle den egenskab, at være så funktionsdygtig og let at anvende som muligt for dig. 

 

Det er dog ret tydeligt, at der bestemt heller ikke er gået på kompromis med udseendet på produkterne, da man med en autostol eller klapvogn fra Recaro får et virkelig stilrent og lækkert design, der helt sikkert passer ind alle steder. 

 

Find et stort udvalg på Pixizoo.dk

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige Recaro-produkter, som passer til de fleste størrelser og opfylder de sikkerhedskrav, som vi kræver af vores leverandører.  

 

Autostolsmodellerne fås både med sele- eller isofix-montering eller en kombination af disse, så de passer til alle slags biler og kan bruges i mange år.  

 

Udvalget byder på forskellige modeller og farver, så der gerne skulle være noget til enhver smag og ethvert behov. Det er blot op til dig, at finde ud af, hvilke funktioner du søger, og så finde det produkt der matcher dine kriterier.

 

Vi har faktisk en produktanmeldelse af en af Recaro-autostolene på vores Pixizoo Magasin, som du med fordel kan gå ind og læse. Du finder anmeldelsen lige her. På Magasinet kan du også læse mange andre artikler, der omhandler gode råd til autostols-jagten. 

 

Køb dit Recaro-produkt her hos os

Er du i tvivl om, hvor du skal købe dit Recaro-produkt? Det skal du da her hos Pixizoo.dk! Vi har nemlig særdeles konkurrencedygtige priser, og så tilbyder vi tilmed prismatch og prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder prisen på din vare billigere hos en konkurrent, matcher vi den billigste pris, og hvis vi selv sætter din indkøbte vare ned inden for 14 dage efter dit køb, refunderer vi differencen til dig. Du skal blot sende os en mail. 

 

Skulle du have spørgsmål vedrørende et eventuelt køb eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte vores super søde kundeservice – de hjælper gerne med hvad end du nu skulle have brug for.