Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Recaro

Stolens retning
 1. Bagudvendt (6)
 2. Fremadvendt (11)
 3. Vendbar (1)
I-Size
 1. 40- 105 cm (1)
 2. Nej (17)
Pris
 1. kr237
  kr3899
Justérbart styr
 1. Ja (7)
 2. Nej (1)
Med sele
 1. Ja (6)
 2. Nej (2)
Sammenklappeligt
 1. Ja (6)
 2. Nej (2)

Recaro

Tyske Recaro blev grundlagt for mere end 100 år siden. Siden dengang har de leveret kvalitets autostole til børn. Recaro har oplevet stor succes, og er især blevet populære med udgangspunkt i det gode håndværk samt deres seks grundprincipper; Særprægethed, Premium, Kontinuitet, Pålidelighed, Åbentsindethed og Kreativitet. På shoppen vil du kunne støde på autostole, tilbehør og klapvogne.

Recaro - Tysk kvalitet

Recaro er en tysk virksomhed, som har eksisteret i over 100 år. Deres primære erhverv bygger på kvalitets autostole til børn, som lever op til de højeste standarder. Håndværk og materialer af høj kvalitet er nøgleordene for deres succes.

 

Recaro bygger på seks grundprincipper

1. Særprægethed - Vores produkter er unikke

2. Premium - Vi er en af top producenterne inden for vores branche

3. Kontinuitet - Vi er fokuseret på at opretholde et højt kvalitetsniveau

4. Pålidelighed - Vi bestræber os på at være troværdige

5. Åbentsindethed - Vi ser muligheder frem for begrænsninger

6. Kreativitet - Hvad vi gør, er for os helt unikt

 

Populære Recaro produkter

På Pixozoos hjemmeside kan du se et stort udvalg af Recaros produkter. Vi har nøje udvalgt de autostole, som vi mener passer bedst til det danske marked og opfylder de sikkerhedskrav, som vi kræver af vores leverandører. Blandt vores mest populære autostole er Recaro Monza Nova IS Seatfix, som kan monteres sele eller Isofix og er i vægtklassen 9-36kg. Det er dermed en autostol der passer til alle biler og kan bruges i mange år. Også Recaro Young Sport er en af vores mest populære autostole. Denne kan dog kun installeres med selemontering, men er en yderst god stol som også ligger i vægtklassen 9-36kg. 

Tilbud på autostole finder du altid på Pixizoo, hvilket også gælder for Recaro autostol tilbud. VI har særdeles konkurrencedygtige priser, og som en ekstra service til vores kunder holder vi tilmed autostole udsalg løbende. Du kan altid finde en autostol i den ønskede vægtklasse og foretrukne monteringsløsning her på Pixizoo. 

  

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected]

 

SOM EKSTRA INSPIRATION KAN DU SE NÆRMERE PÅ RECAROS HJEMMESIDE HER!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×