Spar op til 50% på Philips Avent | Se her

-45%

Recaro Zero 1 i-size - Performance Black Autostol

Specialpris 2.599 kr

Pris: 4.798 kr

Spar 2.199 kr

Specialpris 2.599 kr

Pris: 4.798 kr

Spar 2.199 kr

Rente- og gebyrfri betaling i 10 mdr.

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Reshma > Klik her

Spar ekstra, køb som sæt

Reca Zero 1 I-size Autostol Inkl. Neonate BC5800D
Spar 2.451 kr Kun 3.646 kr
Produktbeskrivelse
 • Super smart og sikker autostol fra Recaro
 • Recaro Zero. 1 i-size - Performance Black
 • Kan bruges op til 105 cm (0-18 kg)
 • Bagudvendt: op til 15 måneder
 • Fremadvendt: 15 måneder og 80 cm
 • Sikker og nem montering af ISOFIX-base
 • 360 graders vendbar funktion, som giver let adgang til barnet i en mere ergonomisk stilling for forældrene
 • Autostolen er udstyret med en 5-punktsele med HERO sikkerhedssystem
 • Justerbar nakkestøtte og behagelige lænepositioner, der sikrer god komfort
 • Autostolen har pude, der er ideel til nyfødte. Puden kan tages af i takt med, at barnet vokser. 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Zero 1 i-size - Performance Black fra Recaro

Recaro Zero. 1 i-size kan anvendes til børn fra fødsel op til 105 cm. (0-18 kg.) 

Med de nye i-Size stole skal børn sidde bagudvendt de første 15 måneder, hvor den nuværende regel er op til 9 måneder (ECE R44-04). Bagudvendte autostole er nemlig op til 5 gange så sikre som de fremadvendte. Når barnet har nået de 80 cm, kan stolen bruges fremadvendt. 

Stolen er 360 grader vendbar i sin base, hvilket skåner ryggen, når man tager barnet ind og ud af stolen. Basen fastgøres til bilen med ISOfix, der er udstyret med markører, der sikrer, at basen fastgøres korrekt. 

Sidekollisionsbeskyttere for maximal beskyttelse.

HERO sikkerhedssystemet gør, at 5-punktselen ikke glider eller snor sig, og gør det nemt at spænde selen.

Barnet opnår med denne autostol rigtig god siddekomfort. Derudover har autostolen justerbar nakkestøtte med memory-skum og komfortabel læneposition. Til nyfødte har autostolen en ideel pude, der kan tages ud, når barnet bliver større. 

OBS! Autostolen ikke monteres foran en aktiv airbag, når den bruges bagudvendt. 

Specifikationer
 • Montering: Isofix montering
 • Stolens retning: Vendbar
 • I-Size: 40 - 105 cm
 • Varenummer: 4031953062568
 • Barnets vægt: 0-18kg
 • Farve: Sort
 • Mærke: RECARO
Bedømmelser
Camilla 11-01-2020
Vi er så glade for vores autostol, som vi pt har haft i 1 år, vi købte den da vores datter blev 1 år. Hun sidder rigtig godt i den og drejefunktionen glider let. Det eneste jeg har til stolen er, at lænefunktionen er minimal. Jeg savner at den kan komme længere tilbage. Nu hvor hun er så stor er det intet problem. Men da hun var 12–15 mdr. og sad bagudvendt og sov mere i bilen, tiltede hendes hoved forover, og det er ikke så behageligt. Efter hun blev 15 mdr. har blev den fremadvendt, og det har siden da ikke været et problem. Dog ville det være rart til de lange ture (vi rejser mellem Jylland og Sjælland ca. 6 gange/året) at den kunne ligge mere ned, men i det daglige sidder hun ret op og sover jo ikke i den. Den rette position er jeg i øvrig vild med, da barnet sidder meget ret, hvor andre autostole ser ud til at være mere liggende i deres “rette stilling”.
Vis mere
Mia 16-04-2019
Vi har været rigtig glade for denne stol, ikke mindst pga. dreje-funktionen. Stolen virker holdbar og sikker!
Vis mere
Kristine 29-01-2019
God autostol. Det er GULD værd, at den kan rotere 360 grader og det er nemt at finde ud af. Der står, at den har behagelige lænepositioner, og det er ganske enkelt ikke korrekt. Den kan lænes en lillebitte smule tilbage, men det er ganske lidt. Vi havde håbet at det var mere, især når vi skal køre langt på sommerferie.
Vis mere
Nanna Hansen 20-12-2018
Vi købte denne stol til vores datter på Black Friday og er super glade for den. Hun sidder godt i den og så er så skønt at man kan dreje stolen.
Vis mere
Trine Falk Lund Lindberg 04-12-2018
Rigtig lækker autostol, men som “man” også kan læse i andre anmeldelser, så sidder barnet meget op, og jeg vil derfor anbefale stolen til en aldersgruppe, hvor barnet selv kan holde sit hovedet. Så altså fra et sted mellem 2-4 måneder. Ellers giver stolen meget komfort og har ellers taget hensyn til alt andet.
Vis mere
Dohaa 02-12-2018
Super lækker autostol. Er især vild med drejefunktion, hvilket gør det ultra nemt at sætte baby i stolen.
Vis mere
Louise 02-12-2018
Rigtig god stol, nem at anvende og rigtig dejligt med dreje funktionen.

Synes dog ikke helt små børn sidder godt i den. Vores søn er 4,5 måned og vejer omkring 8 kg og tænker faktisk barnet mindst skal have den str for at sidde rimelig ordenligt i den.

Men en rigtig lækker stol, som vi glæder os til at bruge de næste mange år.
Vis mere
Amalie 02-11-2018
Vi er simpelthen så glade for den fine stol. Vil dog ikke anbefale at bruge den til helt nyfødt da baby sidder meget ret op i stolen. Men super nem og lækker stol og min søn elsker den! :)
Vis mere
Mia 29-10-2018
Justerbar nakkestøtte og komfortabel lænepositioner, er eget misvisende beskrivelse for denne stol.
Efter utallige forsøg og vejledning fra pixizoo, er det ingen lænepostion i denne stol. Vores datter sidder SÅ dårligt og hendes hovede falder forover, så snart hun falder i søvn. Hvilket er meget utrygt at køre med!!!!
Hun kan heller ikke bevæge armene ret meget da selerne er alt for stive og tykke.
Og sæderne er helt lige i vores bil, så det er ikke fordi de skråner.
Papkassen har vi ikke- og pixizoo returnere ikke stolen, selvom den blot er brugt to gange, og afhentet for 10 dage siden. Øv!!!!
Vis mere
Martin 28-07-2018
Vi har købt denne stol på forhånd til når vores kommende søn bliver stor nok.

Stolen er afprøvet og vi er ovenud lykkelig for at have valgt denne stol. Drejefunktionen er noget vi helt sikkert kommer til at elske i fremtiden.

Hvis du vil have kvalitet og sikkerhed, s0 køb denne Recaro autostol.
Vis mere
Ann 14-07-2018
Rigtig god autostol som sidder godt i bilen og meget nem at anvende. Dog er selve baby stolen ikke så god . De kommer hurtig til at sidde med hovedet der hænger forover fordi stolen ikke ligger nok ned. Dertil at selve støtten til hovedet for højt oppe - så de altid kun bruger det nederste af hovedstøtten.
Ellers en fin stol
Vis mere
Fie 28-06-2018
Fin autostol som kan anvendes længe. Vi har fået den anbefalet på baggrund af kvaliteten, drejefunktionen og sikkerheden. Derudover er prisen super!
Vis mere
Martin 25-06-2018
Vi har netop købt denne stol til vores lille, som er på vej.

Uden at have haft baby i stolen, så er vi super tilfredse med autostolen og den øser bare af kvalitet!
Vis mere
Nadia 19-05-2018
Vi er så glade for den. Vores søn sidder dejligt, sikkerheden er i top, og så er det bare så skønt med 360° funktionen
Vis mere
Anne 29-01-2018
Jeg elsker den her stol! Den kan dreje, som er rigtig godt for ergonomien! Det er også et megaplus at barnet kan sidde mod køreretningen indtil 4 års alderen, da det er det mest sikre. Et rigtig godt køb!
Vis mere
Christina 27-01-2018
Vi har nu haft stolen i et halvt år, og det er så let at sætte vores datter ind i den. Drejefunktionen og selerne fungerer så godt.
Betrækket er let at tage af, men den er alligevel svær at rengøre under betrækket med alle de kroge der er og skummet under betrækket kan ikke rengøres ordenligt.
Vis mere
Matilde 21-12-2017
Vi er virkelig glade for denne stol. Den er nem at montere, fantastisk kvalitet og drejefunktionen er genial. Vores dreng på 9 mdr var tit utilfreds når vi skulle ud at køre, men efter vi har fået denne stol brokker han sig aldrig. Drejefunktionen gør det rigtig nemt at få ham ind og ud. Stolen er virkelig gedigen og godt bygget.
Vis mere
Michelle 29-07-2017
Fantastisk autostol, der både er perfekt ergonomisk og har et flot design. Det er en fornøjelse at tage barnet ind og ud af bilen, grundet dens drejefunktion. Dog vil jeg ikke anbefale den til børn under 9 kg, da jeg synes de sidder underligt med hovedet, og babyindsatsen gør det kringlet at få selen til at sidde korrekt.
Vis mere
Liselotte Guul 18-07-2017
Vi købte denne til vores datter på 5 måneder, da hun hoppede ud af baby autostolen - den er helt Fantastisk, hun sidder godt med baby indsatsen og dreje funktionen er uundværlig når hun skal ind og ud af bilen!
Vis mere
Heidi 02-06-2017
Vi har denne stol til min datter på 1 år. Super lækkert design! Derudover var det et must for os, at stolen havde dreje funktion. Stolen lever 100% op til vores forventninger og mere til!
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×