Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Mål
  1. 67 x 100 cm (3)
  2. 40 x 45 cm (4)
Pris
  1. kr40
    kr970

Ringsted Dun

Leder du efter dyner og puder af god kvalitet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du alle de lækre puder og dyner fra Ringsted Dun. Produkterne fra Ringsted Dun lever op til høje kvalitetsstandarder og er produceret i Danmark. Tag et kig her på siden, og find den dyne eller pude, der passer til dit barns behov.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Ringsted Dun – Made in Denmark

Dynerne og puderne fra Ringsted Dun er produceret i Danmark. Det giver mange fordele, blandt andet at du får god kvalitet til prisen, fastholdelse af arbejdspladser i Danmark og ordentlige vilkår på arbejdspladserne. Derudover er de produceret med respekt for dyrevelfærd og miljøet.

 

Ved at producere i Danmark, viser Ringsted Dun respekt for traditionelt dansk håndværk, som er med til at bevare dynerne og pudernes gode kvalitet.

 

Ved at købe produkterne fra Ringsted Dun bidrager du til, at produkterne skal transporteres mindre, hvilket betyder en mindre C02-belastning.

 

Ringsted Dun – mærker og certificeringer

Produkter har en OEKO-TEX® Standard 100 certificering, som er din sikkerhed for at produkterne opfylder de strengeste krav inden for sundhed i tekstiler.

 

Derudover er Ringsted Dun certificeret med NOMITE, som er et mærke der hører til produkter, som er egnet til husstøvallergikere. Produktionsmæssigt betyder det, at dynen er vævet så tæt, at det danner en helt naturlig barriere mod husstøvmider.

 

Sidst, men ikke mindst, er produkterne fra Ringsted Dun også mærket med Downafresh®. Det betyder at dynerne og puderne er vasket i forhold til de strenge europæiske standarder. På denne måde sikres du som kunde, at der ikke er rester af bakterier, vira og andre organiske rester. Endnu en fordel ved dette mærke er, at du bliver garanteret, at dunene ikke er plukket fra levende dun.

 

Gode råd

Hvis du ønsker, at din Ringsted Dun pude og dyne skal føles som nye så længe som muligt, så har vi samlet lidt råd her til hvordan.

 

Først og fremmest er det vigtigt, at du lufter begge dele regelmæssigt. Derudover er det en god idé at vende og ryste dynen en gang om ugen. På denne måde undgår du, at fylder samler sig i den ene ende.

 

Når du vasker dynen og puden, er det vigtigt at du bruger vaskemiddel der er beregnet til det. Følg altid vaskeanvisningen!

 

Når du tørretumbler, kan det være en rigtig god idé at putte 3-4 tennis- eller vaskebolde ind i tørretumbleren sammen med – dette får dynen til at bevare sin struktur og du undgår at dunene samler sig i klumper.

 

 

Mangler du også sengetøj til din dyne og pude fra Ringsted Dun, så kig vores store udvalg af lækkert sengetøj.

 

Møder du nogle ubesvarede spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice.

 

Vi ønsker dig god fornøjelse her på siden!