Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Pris
  1. kr420
    kr1800

Rolly Toys

Har du et barn, der elsker alt med landbrug? Så er du kommet til det rette sted. Lad den lille lege med vores seje Rolly Toys derhjemme. Her får dit barn et udendørs legetøj, som kan bruges i timevis. Vores Rolly Toys er godt for den lille, da den sætter hende/ham i gang med at være aktiv – derudover er det da helt vildt sejt at køre på sådan en.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Rolly Toys til legesyge børn
Du kan forestille dig dette – den lille sidder derhjemme og ser tv. Der er ikke andet at se til, for nu er hun/han ved at kede sig med sit gamle legetøj. Du tænker, at du vil købe noget nyt, som den lille kan bruge timevis på – men du ved ikke, hvad du skal købe. Hos Pixizoo anbefaler vi vores udvalg af Rolly Toys, som sætter dit barn i gang med at være aktiv. Du kan vælge imellem modellerne John Deere, Fergie eller Valtra traktor med trailer, gravko og andet tilbehør hertil. De røde og grønne farver er skønne at se på, og her kan du også vælge en enkel grå farve til din traktor. Rolly Toys er skabt til børn, som elsker at suse rundt - både hjemme og på legepladsen. Det er sjovt at køre i Rolly Toys, og det udvikler dit barns motorik. Her får du hele pakken: en sjov udendørs leg, kreativitet og bevægelse.

Rolly Toys med mange fordele
Det er svært at finde en grund til, hvorfor du ikke skal købe Rolly Toys. For det første vil den lille bruge lang tid på at lege med produktet. For det andet er der fokus på motorik, som hjælper dit barn med at udvikle sin bevægelse. Vi udbyder Rolly Toys til forskellige aldersgrupper, så det er den bedst mulige størrelse til dit barn. Vi har både en mini traktor, som kan bruges fra 1-årsalderen – og en større traktor fra 3-årsalderen og opefter. Om vinteren kan den lille bruge traktoren til at skovle sneen væk fra terrassen. Om sommeren kan hun/han hjælpe med at vande blomster ude i haven med sin rollytanker. Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen.

Væk fra skærmen
Kan du huske dengang du var et lille barn, og fræser rundt udenfor? I dag bruger mange børn deres tid på at se tv i stuen. Her vil det være godt at bruge mindre tid på skærmen og lege udenfor – enten på legepladsen eller ude i haven. Det er sundt for barnets udvikling at være aktiv, og med Rolly Toys kan du give dit barn mulighed for at komme væk fra skærmen. Legetøjet åbner et univers af underholdning og øget træning af kroppen, som er med til at fremme dit barns motorik. Rolly Toys træner de små med at forbedre deres gangmønstre, når den lille kører frem og tilbage med den.

Bestil dine børneprodukter hos Pixizoo.dk
Hos Pixizoo stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os. Vi arbejder effektivt med at finde gode brands og produkter, som kan gøre det nemmere og sjovere for dit barn derhjemme. Efter dit køb vil vi behandle ordren hurtigst muligt, således du kan modtage din pakke med en kort leveringstid. Hvis der skulle ske, at du ikke er tilfreds med varen eller du har brug for svar på yderligere spørgsmål – så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som vil være klar til at hjælpe dig bedst muligt.