★ Spar 15% ekstra på (næsten) hele shoppen 

Lagerstatus
 1. På lager (28)
Barnets vægt
 1. 0-13kg (1)
 2. 0-18kg (2)
 3. 9-36kg (2)
 4. 15-36kg (11)
Stolens retning
 1. Bagudvendt (1)
 2. Fremadvendt (13)
 3. Vendbar (2)
Pris
 1. kr199
  kr2960
Justérbart styr
 1. Nej (3)
 2. Ja (1)
Antal børn
 1. 2 Børn (1)
 2. 1 Barn (3)

Römer

Römer har siden 1960'erne spillet en vigtig rolle inden for udvikling og forskning af sikkerhedsstandarder for børn i biler. Virksomheden er kendt for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i deres produkter, og har i den forbindelse ansat designere og ingeniører, som arbejder dagligt på at forbedre sikkerheden, designet og teknologien i deres produkter.  Virksomhedens vision er at skabe en endnu mere sikker fremtid, og deres produkter er nogle af de mest populære autostole i Danmark, og som er godkendt efter EU's højeste standarder inden for området.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Römer – Premium autostole af højeste kvalitet

Römer autostole er produceret af firmaet Britax Römer, som er en fusion mellem britiske Britax og tyske Römer. Disse to virksomheder fusionerede tilbage i 1978, og har siden da været epokegørende inden for børnesikkerhed i trafikken. Virksomheden har siden 2016 haft sin base i deres specialbyggede hovedkvarter i Leipheim i Tyskland, og fortsætter sin innovative forretningsmodel inden for børnesikkerhed. Er du interesseret i at vide mere om virksomheden og deres produkter, er du mere end velkommen til at besøge deres hjemmeside

 

Maksimal sikkerhed for børn i trafikken

Römer har siden 1970’erne sat nye standarder for børns sikkerhed i trafikkenmed en produktportefølje der omfatter autostole, barnesæder og klapvogne. Virksomheden er en innovativ og anerkendt producent, og står blandt andet bag den nu vidt udbredte fastspændningsløsning af autostole; Isofix. Denne blev udviklet i 1997 i samarbejde med VW, og er i dag en international installationsstandard for autostole. Virksomheden var desuden den første til at få ECE R44-godkendelser i 1981 og til at udvikle R44-godkendte autostole til det britiske og europæiske marked. Virksomheden får til stadighed fremragende vurderinger i sikkerhedstest af autostole.

Virksomheden er en de få producenter der har egne faciliteter til at gennemføre kollisionstest, som man kender fra bilindustrien.

 

Römer – Stort udvalg af autostole på Pixizoo

Her på Pixizoo.dk tæller vores sortiment et stort udvalg af de bedste autostole fra Römer. Vi har op til flere vægtklasser, blandt andet 0-13 kg autostole, 0-18 kg autostole, 9-18 kg autostole og 15-36 kg autostole. Autostolene fås med forskellige monteringsløsninger, og kan monteres via Isofix eller selemontering, ligesom autostolene også kan være enten bagud vendt eller fremadvendt. Blandt vores mest populære modeller kan der nævnes Römer Kidfixog Römer Baby Safe. Vi har selvfølgelig også lækkert tilbehør til deres fantastiske autostole. 

Med andre ord vil der altid være en autostol, som opfylder netop dine kriterier. Se alle vores autostole her.

 

Køb Römer autostole hos Pixizoo

På Pixizoo.dk har vi et bredt udvalg af autostolene fra Römer, som alle har hver deres specielle egenskab. Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige købsoplevelse, hvorfor vi derfor altid står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå tvivl eller andet under bestillingen. 

Desuden tilbyder vi prisgaranti og prismatch, hvilket betyder, at vi matcher prisen hvis du har fundet produktet billigere hos en af vores danske konkurrenter, eller hvis vi sætter din indkøbte vare ned inden for 14 dage efter dit køb. 

Derudover kan du frit benytte dig af vores ubegrænset returret, hvis produktet ikke er som forventet, det skal blot være i original emballage.