Se Pixizoo Plus tilbud

Farve
 1. SortSort (9)
 2. BlåBlå (2)
 3. RødRød (1)
Stolens retning
 1. Bagudvendt (2)
 2. Fremadvendt (16)
 3. Vendbar (4)
I-Size (1)
 1. 40- 105 cm (1)
 2. Nej (22)
Pris
 1. kr700
  kr3059

Din filtrering:

Römer

Römer har siden 1960'erne spillet en vigtig rolle inden for udvikling og forskning af sikkerhedsstandarder for børn i biler. Römer er kendt for at aldrig at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i deres produkter. Römer har ansat designer og ingeniører, som arbejder dagligt på at forbedre sikkerheden, designet og teknologien i deres produkter.  Virksomhedens vision er at skabe en endnu mere sikker fremtid. Römer autosole er nogle af de mest populære autostole i Danmark, og deres autostole er godkendt efter EU's højeste standarder inden for området.

Römer – Premium autostole af højeste kvalitet

Römer autostole er producerede af firmaet Britax Römer, som er en fusion imellem britiske Britax og tyske Römer. Disse to virksomheder fuisionerede i 1978, og har siden da været epokegørende indenfor børnesikkerhed i trafikken. Virksomheden har i dag sin base i tyske Ulm og fortsætter sin innovative forretningsmodel indenfor børnesikkerhed.

 

Maksimal sikkerhed for børn i trafikken

Römer har siden 1970’erne sat nye standarder for børns sikkerhed i trafikken med en produktportefølje der omfatter autostole, barnesæder og klapvogne. Britax Römer er en innovativ og anerkendt producent og står blandt andet bag den nu vidt udbredte fastspændningsløsning af autostole; Isofix. Denne blev udviklet i 1997 i samarbejde med VW, og er i dag en international installationsstandard for autostole. Virksomheden var desuden den første til at få ECE R44 godkendelser i 1981 og til at udvikle R44 godkendte autostole til det britiske og europæiske marked. Römer får til stadighed fremragende vurderinger i sikkerhedstest af autostole.

Britax Römer er et de få producenter der har egne faciliteter til at gennemføre kollisionstest, som man kender fra bilindustrien.

 

Römer – Stort udvalg af autostole på Pixizoo

Her på Pixizoo tæller vores sortiment et stort udvalg af de bedste autostole fra Römer. Vi har til flere vægtklasser, bl.a. 0-13 kg autostol, 0-18 kg autostol, 9-18 kg autostol og 15-36 kg autostole. En autostol Römer fås med forskellige monteringsløsninger. Auto stole kan monteres via Isofix eller sele montering ligesom Römer stolene kan være enten bagudvendt eller fremadvendt. Blandt vores mest populære modeller kan der nævnes Römer Kidfix og Römer Baby Safe.
Med andre ord vil der altid være en autostol, som opfylder netop dine kriterier.

 

Römer Autostol Tilbud

Til trods for at Pixizoos priser er meget fordelagtige, har vi alligevel valgt lave autostole tilbud. Tilbud på autostole gør Pixizoo til den skarpeste leverandør af autostole. Så hold øje med vores udvalg af tilbud hvis du vil gøre en god handel.

 

Har du spørgsmål til produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til, at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected]

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×