Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Roommate

Roommate

Roommate er en dansk virksomhed fra 2006, der har hovedsæde i København. Virksomheden forhandler interiør til børneværelset, hvor fokus er på et kreativt og legende design. Det giver børn anledning til at bruge fantasien og kreativitet i deres leg. Derudover har virksomheden stor fokus på bæredygtighed, derfor er de også GOTS-certificeret. Kig rundt her på siden, og se om der ikke er noget, der lige passer ind på dit barns værelse.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Flot interiør til børneværelset

Brandet Roommate byder på en masse smukke design med søde ansigter og grafiske motiver. Farverne er inspireret af det nordiske, hvor farverne er nedtonede. Farverne er dermed også tilpasset, så de passer ind i resten af hjemmet. For alle forældre ved, at børn ikke kun indretter deres eget værelse, de vil gerne have deres ting rundt i alle hjemmets rum. Dette er en ting, som brandet har fokus på i deres produktudvikling. Selvfølgelig stadig med barnets interesse og ønske som det primære fokus.

 

De nordiske farver og design giver et afdæmpet udtryk i indretningen, hvilket spiller godt sammen med alt det farverige legetøj, som barnet ellers har på værelset. Produkterne fra Rommate er dermed med til at skabe harmoni på et børneværelset, hvor der ellers sker rigtig meget farvemæssigt. 

 

Roommate – et bæredygtigt brand

Når du køber produkterne fra Roommate, er du sikret bæredygtige produkter, der er produceret med fokus på socialt ansvar. Høj kvalitet og økologi er to ting, der kendetegner produkterne fra Roommate, der desuden er GOTS-certificeret (The Global Textile Standard). En GOTS-certificering betyder, at du er sikret et produkt, som er produceret ansvarligt gennem hele forsyningskæden. Alt lige fra farvning til syning er kontrolleret med store krav. GOTS er det miljømærke med de strengeste krav på det internationale marked.

 

Du kan derfor trygt lade dit barn sove i sengetøjet fra Roommate, uden at tænke på problemer med kemi.

 

Sov godt med tekstiler fra Roommate

Roommate har alle de ting, du behøver, for at give dit barn de optimale vilkår for en god og tryg nats søvn. På sengetøjet og sengerandene er der søde motiver, der indbyder til ren afslapning og god søvn. De nuttede bamser med søde ansigter giver tryghed til barnet, når der puttes.

 

Når der læses godnathistorier, kan én af de søde natlamper give et dejligt lys. Og de søde uroer har en smuk melodi, der giver den helt rigtige stemning lige før sovetid.

 

Se vores store udvalg af flotte og funktionelle senge, så du kan fuldføre sovehjørnet sammen med produkterne fra Roommate.

 

Pixizoo giver dig altid en god og tryg handel

Vi er utroligt stolte af vores fem ud af fem stjerner på Trustpilot, da det viser os, at vores kunder er mere end tilfredse med deres oplevelse her hos Pixizoo. Og det er selvfølgelig noget vi fortsat vil leve op til hver eneste dag, ved hver eneste handel. Du kan derfor altid forvente god service, når du handler her hos Pixizoo. Og det gælder selvfølgelig også, når du køber produkterne fra Roommate. Vores søde kundeservice sidder altid klar, hvis du har spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på siden.