Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Rubies

Rubies er en familievirksomhed, som er over 65 år gammel, og er i dag ejet af 3. generation. Virksomheden designer og laver kostumer til hele familien. Virksomheden arbejder hele tiden på at lave nye og forbedrede produkter, så I altid får den bedste kvalitet. De har mange forskellige slags kostumer, så mon ikke der også er et, der vil falde i jeres smag!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Rubies – kostumer til enhver lejlighed

Rubies er en global familievirksomhed, som laver flotte kostumer til enhver lejlighed i hele verden. Så hvad enten dit barn mangler et fastelavnskostume, halloweenkostumer, skal til udklædningsfest eller noget helt andet, så er det værd at tage et kig her på siden. Rubies er nemlig en af de største virksomheder, som har specialiseret sig i, at lave rigtig flotte kostumer i en rigtig god kvalitet.

 

Kostumer giver også børn muligheden for at bruge deres fantasi, når de leger, som er rigtig sundt for dit barn, da det er med til at stimulere deres hjerner. Og så er det også bare mega sjovt, og børn elsker det!

 

Med et Rubies-kostume er der rig mulighed for at finde et flot kostume, som bliver et hit, samtidig med, at det er i en rigtig god kvalitet.

 

 

Find jeres yndlingsudklædning  

Rubies har et stort udvalg af mange populære kostumer. Virksomheden har nemlig licenser til mange velkendte figurer. Med de mange licenser, byder Rubies på et udvalg af forskellige figurer, som dit barn kender fra film, internettet eller fjernsynet.

 

Her på siden kan du blandt andet finde kostumer, der kan tage dit barn med på magiske og snefyldte eventyr – lad dit barn udleve alle yndlingsscenerne fra den populære Disney-film “Frost” som Prinsesserne Anna og Elsa. Eller hvis eventyret skal finde sted i en fjern galakse, så se vores flotte og frygtindgydende Darth Vader-kostume.

 

Mulighederne og valgene er mange, så tag endelig et kig her på siden og se, alle de flotte kostumer fra Rubies. 

 

Fastelavn – børnenes fest

I Danmark er det særligt til fastelavn, kostumerne skal købes, børnene giver den gas med at slå katten af tønden og synger “boller op, boller ned” for fuld skrald. Men hvad er det nu lige historien bag fastelavn er?

 

Vi har lavet et indlæg på vores Pixizoo Magasin, hvor vi har skrevet lidt om, hvor traditionen stammer fra og giver også lidt inspiration til kostumer. Se også vores mange andre indlæg på magasinet, hvor vi har samlet lækre opskrifter, tips og tricks og personlige historier. Hvis det er noget for dig, så hold øje med magasinet, for vi opdaterer det nemlig løbende!

 

 

Bestil Rubies online hos Pixizoo

Synes du også Rubies-kostumer er smadderflotte? Så tøv ej med at bestille dem, for vi bestræber os nemlig på at levere vores varer så hurtigt som overhovedet muligt. Vi har også prismatch, så du er altid garanteret den bedste pris.  

 

Imens du venter, er du velkommen til at tage et kig på vores Trustpilot, hvor vi har 5 stjerner, som vi er meget stolte af. Hvis du har spørgsmål, så kontakt endelig vores super søde og kompetente kundeserviceteam, som sidder klar til at hjælpe dig.