3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Salta

Her på siden finder du de flotte og eksklusive trampoliner fra Salta. Tampolinerne er af høj kvalitet og der har i udarbejdelsen, været fokus på sikkerhed og holdbarhed. Alt metal i fjedrene og rammerne, har gennemgået en galvaniseringsproces. Trampolinen er et fantastisk redskab til leg og motion. Der er derfor lagt i ovnen til mange timers sjov for både dig og dit barn med Saltas trampoliner.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Salta Trampoliner

Det hollandske Salta har fra start haft en vision om at skabe de bedste trampoliner på markedet. Dette afspejles også i trampolinernes høje kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Gennem en innovativ arbejdsproces har de nytænkt den traditionelle havetrampolin, hvor blandt andet unikt design har været i centrum. Trampolinerne skal ikke bare lægge op til leg og aktivitet, men de skal også pynte i haven. Salta tilbyder runde- og rektangulære trampoliner, samt trampoliner til nedgravning. I forhold til at garantere lang levetid, har trampolinerne gennemgået flere tests i holdbarhed og sikkerhed. Desuden har de med deres sorte Premium og First-class trampoliner, lagt vægt på at skabe noget eksklusivt til de mere kvalitetsbevidste. Salta-trampoliner findes i alle størrelser med sikkerhedsnet og i alle prisleje. Enhver smag og ethvert behov skal kunne dækkes.  

Sikkerhed og Kvalitet

Hos Salta har sikkerhed spillet en væsentlig rolle i udarbejdelsen af de skønne trampoliner. Leg skal foregå i trygge rammer ellers der jo ikke noget ved det. Alt metal i trampolinerne, herunder fjedre og ramme, har gennemgået en galvaniseringsproces. Dette resulterer i et stærkere og mere rustmodstandsdygtigt metal, der kan modstå alt slags vejr. Den tykke og brede sikkerhedsmåtte, som dækker fjedrene, er blevet udarbejdet i UV-beskyttet materiale for at garantere høj holdbarhed og lang levetid. I tilfælde af at legen på trampolinen, skulle blive en tand for vild, kan trampolinen udstyres med et sikkerhedsnet. Barnet skal helst holdes fra jorden og på trampolinen, hvilket sikkerhedsnettet selvfølgelig garanterer.

Aktiv Leg og Motion

Der er ingen tvivl om, at trampoliner er sjove. Alle har minder om de varme sommerdage på trampolinen, hvor utallige timer blev brugt på lege og at lære nye spændende tricks. Dette er noget der helt sikkert skal videreføres til børnene. Udover at være fantastisk til leg og udvikling af grovmotorikken, er Saltas trampolinerne også et perfekt redskab til motion. De mange hop aktiverer hele kroppen og giver god træning. Om dit barn skal aktiveres mere eller bare brænde noget energi af, så kan trampolinen med garanti klare jobbet. Salta-trampolinerne passer til alle aldre, så både forældre og børn, kan sammen dele en masse sjov. Og hvem ved - måske har du eller dit barn en springgymnast gemt i sig?

Stort udvalg af Salta hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et bredt udvalg af lækre Salta-produkter. Vi tilbyder blandt andet Saltas Premium Black og First-Class trampoliner, hvor eksklusivitet og design er i centrum. Skulle du have spørgsmål vedrørende trampoliner og brug, er du velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice. Desuden tilbyder vi 100% Prisgaranti og gratis levering på trampolinerne. Skulle der opstå problemer, så har vi 365 dages returret.