☀ Shop sommerudsalg her ☀ 

Mærke
 1. SANGENIC (1)
 2. TOMMEETIPPEE (3)
Farve
 1. GråGrå (1)
 2. HvidHvid (1)
Pris
 1. kr94
  kr899

Tommee Tippee Sangenic

Er du på udkig efter en blespand, som mindsker lugten betydeligt? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du de innovative blespande fra Sangenic i et flot design, der ikke virker for markante i indretningen. Spandene fra Sangenic er super brugervenlige og praktiske ved pusletid. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvad er vigtigt, når jeg køber en blespand?

Det kan være svært at vælge, når du er helt grøn på blespandsmarkedet. Vi kommer med lidt gode råd her.

Det er først og fremmest super vigtigt, at brugervenligheden er i top. Det skal være nemt at smide bleen ud, og det skal helst kunne gøres uden at bruge begge hænder. På den måde kan du holde styr på barnet på puslebordet, samtidig med at du skaffer den brugte ble af vejen.

Dernæst er det selvfølgelig også vigtigt, at designet passer ind ved puslestedet, om det er på badeværelset, i soveværelset eller i børneværelset. En Sangenic blespand er et godt bud på en blespand, der passer ind alle steder.

 

Gode råd til mindre lugt

Et af de vigtigste emner, når der diskuteres afskaffelse af brugte bleer, er lugten. For vi kommer ikke udenom, at brugte bleer afgiver en lugt, som vi ikke er interesseret i skal blive i rummet eller i andre rum. Vi kommer her med nogle gode råd til mindre lugt ved puslestedet.

 

For det første er det jo selvfølgelig vigtigt med en blespand, der kan holde størstedelen af lugten inde. Her gør Sangenic et super godt arbejde, især med Sangenic-poserne, der passer perfekt til spanden, og er med til at sørge for, at lugten bliver inde i posen og spanden. Der er også nogle poser, som har en citrusduft, der kan være med til at skjule lugten fra bleerne.

 

Dernæst kan man med fordel putte bleerne i en ekstra pose, evt. en pose med duft. Og så kan det være en super god idé, at tømme blespanden dagligt. Man kan eventuelt lave en rutine, hvor blespanden tømmes inden puttetid.

 

Brugervenligheden er i top med en blespand fra Sangenic

Når du vælger en blespand fra Sangenic, får du en blespand der opfylder behovet til UG. Blespanden har en god højde, så du ikke skal bukke dig for langt ned, når bleen skal smides ud. Derudover er det muligt at stille den tæt på puslestedet, samtidig med at den falder godt ind i indretningen med det afdæmpede og stilrene design.

Der er ikke en finger at sætte på brugervenligheden ved en Sangenic blespand. Den er super nem at betjene, samtidig med at den er lugtfri. Poserne der kan tilkøbes er nemme at skifte, dog skal der lige bruges mere end én hånd til dette.

 

Når du køber Sangenic hos Pixizoo

Er blespanden fra Sangenic lige det du mangler, så kan du trygt købe den her hos Pixizoo. Vi har prisgaranti og prismatch, og har selvfølgelig også ubegrænset returret. Vi bytter gerne til anden vare, hvis dette ønskes. Vi har 5 stjerner på Trustpilot, og vi tror på at ovenstående er nogle af grundende til, at folk handler trygt og bekymringsfrit hos Pixizoo.dk. Vidste du at Sangenic er en del af det prisbelønnede Tommee Tippiee, som du finder lige her. God fornøjelse her på shoppen!