Kun i dag: Spar 10% ekstra på tekstiler med rabatkode "tekstil10"

Pris
  1. kr124
    kr314

Satex

Er I vilde med eventyr og oplevelser? Så har Satex helt sikkert nogle produkter, der vil gøre jeres oplevelser endnu sjovere. Satex er blandt andet kendt for deres super smarte pop up telte, der er perfekte til udflugter, hygge i haven eller en skøn strandtur på en varm sommerdag.  

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Største besparelse

Mangler I en smart rejseseng?

Rejsesenge fylder ofte en del, og er ikke altid nemme at transportere. Med Satex letter i på de små besværligheder, og kan dermed holde fokus på det sjove og værdifulde – tiden sammen.

 

Satex teltene er også gode at medbringe hos bedsteforældrene, eller hvis dit barn skal overnatte andre steder. Fordelen ved selv at medbringe sovebasen, er at dit barn vil føle sig tryg ved den. Det kan i sig selv være en stor ting for dit barn, at skulle overnatte i nye omgivelser, med nye rutiner og væk fra mor og far. Så introducer teltet for dit barn når I leger, så vil barnet helt sikkert forbinde det med noget hyggeligt, positivt og ganske ufarligt.

 

Satex er perfekt til eventyr

Det skønne ved børn er, at der ikke skal så meget til at imponere og underholde dem. Gør teltet til en hyggelig hule, skab en historie omkring hulen, og legen er med ét ekstra sjov. I kan lege inde, ude – ja alle steder med det smarte pop-up telt.

 

De bedste egenskaber

Lad os lige slå det fast – et pop up telt fra Satex er super nemt at slå op.  Slut med små irritationer når der skal slås telt op. Teltet er nemt at medbringe på jeres udflugter, og vejer kun 1,9 kg. Alle teltene har UV beskyttelse 50+, så de er særdeles egnet til en tur på stranden eller en legedag i haven.

 

Vær’ opmærksom på at der findes to forskellige dimensioner på teltene. Den mindste model er designet til nyfødte, og den store Cosy Luna er fra 18. måneders alderen. Alle Satex teltene kommer med madrasser, som passer præcis til teltet og din lille spirrevip – nemt! Teltene er produceret i kvalitetsmaterialer i de flotteste farver – blå og pink.

 

Teltene fra Satex er CE-mærket, hvilket er en nøgleindikator for, at varerne er produceret i overensstemmelse med den gældende EU-lovgivning. Det betyder, at du med god samvittighed kan anskaffe dig Satex produkter, velvidende at alle produktkrav og sikkerhedsforanstaltninger er gennemtestede.

 

Køb Satex hos Pixizoo

Shop de praktiske og hyggelige telte fra Satex hos Pixizoo.dk. Når du handler på vores webshop, gør vi vores bedste for at imødekomme dine ønsker og forventninger. Er dine varer på lager, kan du forvente dem inden for 1-3 hverdage. Vi giver dig også altid ubegrænset returret.

 

Står I og skal købe stort ind i familien. Så kontakt os for et godt tilbud! Har du spørgsmål om vores produkter, skal du vide, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig i vores kompetente kundeserviceteam. 

 

Piiist.. Se også vores andre produkter, som er egnet til huleleg. I øjeblikket hitter de fine tipitelte fra Roommate, hvilket vi hos Pixizoo udmærket forstår – de er fantastiske.