3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Scoot and Ride

Scoot and Ride

Scoot and Ride står bag de smarte og populære løbehjul og løbecykler. Deres produkter er praktiske, og multifunktionelle. Scoot and Ride laver løbecykler og løbehjul, både til små og store børn. Et løbehjul er en fantastisk mulighed, for dit barn at få udviklet sine motoriske evner, og styrket balancen. Lad dit barn have det sjovt, og få fuld fart under fødderne med Scoot and Ride!

 


  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Et løbehjul og løbecykel i én – helt uden brug af værktøj

Den super smarte løbecykel Scoot and Ride Highwaykick 1 kan let og enkelt, laves om til et løbehjul, helt uden brug af værktøj. Funktionen med 2-i-1 gør det muligt for dit barn, at få glæde af løbehjulet i mange år, da den kan bruges allerede fra 1 til 5 år, og helt op til 50 kg. Det er både simpelt og hurtigt at transformere fra løbecykel til løbehjul og omvendt – helt uden brug af værktøj. Her er der også mulighed for at indstille både højde på styr og sæde – for at give maksimal komfort for dit barn.

 

Scoot and Ride løbehjul - et sikkert valg

Designet er ikke blot stilrent, men også designet for at give en maksimal sikkerhed med ergonomisk korrekte udformninger for den bedst mulige komfort for dit barn. Scoot and Ride løbehjulet er udstyret med en specialformet patenteret sikkerhedspude, for at sikre at dit barn ikke falder forover, mens det øver sig på vilde tricks, eller suser hurtigere end vinden.
Bagerst har løbehjulet selvfølgelig placeret en bremse til, når det går lidt for hurtigt. Sædet på løbecyklen er bredt, hvilket er med til at give en bedre balance for dit barn.

 

Scoot and Ride løbehjul – populært og prisvindende

Her hos Pixizoo er Scoot and Ride løbehjul et sikkert hit, og det vil med sikkerhed skabe både glæde, sjov og udvikling hos dit barn. Uanset om den er med på farten eller om der løbes om kap med vennerne, så kan børn i alle aldre være med. Scoot and Ride er populært – og med god grund. Scoot and Ride Highwaykick 1 har fået flotte anmeldelser, og har faktisk vundet og været nomineret til flere priser i Europa. Dette løbehjul har blandt andet været nomineret til flere priser, blandt andet Toy Award 2015, Moms Choice Awards og Hk’s Toys and Baby Products Awards 2017. Produktet løb desuden med sejren, ved både Reddot Award 2014 og Tillywig Toy Awards.

 

Hvorfor vælge os?

Hos Pixizoo.dk har vi både prisgaranti og prismatch for at sikre, at du får den bedste pris på markedet. Og som pixizoo plus medlem får du altid gratis fragt på alle vores varer.Skulle det ske, at du har spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du meget velkommen til at kontakte vores søde kundeservice. Dette kan du enten gøre i chatten, på e-mail: [email protected] eller på vores telefonnr.: 88 88 74 15 . 
Vi ser frem til at hjælpe og guide dig, så dit barn kan komme til at suse afsted på et af de seje Scoot and Ride løbehjul.