Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

sebra logo

Sebra er en dansk designvirksomhed, som blev grundlagt i 2004. Virksomheden producerer alt lige fra møbler til små accessories.
Om det er de sjove og farverige ammepuder eller den populære Sebra seng, som du er på jagt efter, så har Sebra en variant,
der falder i lige netop din smag. Se det store udvalg af ammepuder, sengetøj, senge og meget mere lige her.

populære sebraprodukter alt fra sebra sebra senge sebra madrasser
sebra møbler sebra interiør sebra sengerande sebra sengetøj
sebra ammepuder sebra babynests sebra puslepuder sebra dukkevogne
sebra service sebra legetøj sebra barnevognstilbehør sebra udsalg


Temaer:

garden little driver singing birds in the sky
dino arktiske dyr woodland Sebra Wildlife

 


 

Sebra

Hvem er Sebra?

Sebra Interiør er en danskejet virksomhed, som producerer alt lige fra legetøj til puslepuder og andre accessories. Virksomheden blev startet af Mia Dela tilbage i 2004, og hele ideen bag Sebra stammer fra dengang, hun selv blev mor og derfor for første gang skulle indrette et børneværelse. Dengang indså hun, hvor svært det var at finde lækkert børneinteriør. Dette blev startskuddet til mærket Sebra. Hendes baggrund som mor og designer har vist sig at være en succesfuld kombination, da hendes kreative påfund har vundet store begejstring blandt nybagte forældre i hele verden.

Sebra laver alt til børneværelse. Alt lige fra praktiske sengerande, flot sengetøj og sjovt og underholdende legetøj. Fælles for alle produkter et et fokus på høj kvalitet samt flot og unikt design. Sebra er med god grund et af de mest eftertragtede mærker inden for børne- og babyprodukter på markedet og med produkter fra Sebra er du sikker på ikke at gå på kompromis. Shop lækre produkter fra Sebra hos Pixizoo, så er du sikker på at du ikke kun er sikret produkter i topkvalitet, men også til markedets bedste priser.

Innovative designs fra Sebra

Sebras interiør er kendt for sine moderne designs, hvor de på raffineret vis kombinerer nytænkende farvevalg med gamle håndværksformer såsom hækling og strik. Deres produkter er lavet i hånden og fremstillet udelukkende i naturmaterialer som træ, uld og bomuld. Produkterne tilfredsstiller både børnenes kreativitet og forældrenes krav til kvalitet og sikkerhed. Det flotte interiør er udviklet med sans for detaljen, og er perfekt til at pryde ethvert børneværelse. 

Fordyb dig i et univers af nordisk design og lad dig inspirere af de mange forskellige interiør-muligheder inden for Sebra universet.

Sebra designer også fine wallstickers og forskellige søde uroer og bløde tæpper, så der er rig mulighed for at designe børneværelset og lade fantasien slippe løs. 

De populære Sebra senge som vokser med dit barn

De fleste kender efterhånden den populære, ikoniske Sebra seng. Sengen er lavet i et typisk klassisk dansk design, og kan trækkes ud, og vokser dermed sammen med barnet. Tremmerne i siden kan fjernes og barnet kan hermed opleve mere frihed. Sebra-sengen fremstår flot og kan bruges i en lang periode. Den er af høj kvalitet og samtidig et dejligt møbel at have stående i det moderne hjem. Vigtigst af alt, så har sengen ingen skarpe kanter, som de små fingre kan skære sig på. 

Sengen fås i forskellige farver, så du har mulighed for at vælge den farve, som passer bedst til jer. Træet er behandlet med en helt særlig antibakteriel og giftfri maling, så du kan med ro i sindet putte dit barn. Sebra sengen er med god grund den mest populære baby/juniorseng på markedet og vil derudover pynte på et hvilket som helst børneværelse.

Topkvalitet og -service hos Pixizoo

Uanset om du er på udkig efter Sebra produkter eller andre mærker og varer, så er der én ting som er helt sikker. Her hos Pixizoo bestræber vi os på altid at være konkurrencedygtige, ikke blot på priserne, men også på den unikke service af vores kunder og potentielle kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med men også en behandling, som vi selv ønsker at få. For os handler det kort og godt om at kunne yde god kundevejledning i øjenhøjde. Vi ved, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i det store hav af mærker og produkter, så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os.