Spar 30%Fjällräven med rabatkode "FR30" 

Sebra

Sebra

Sebra er en dansk designvirksomed som blev grundlagt i 2004. Virksomheden producerer alt lige fra møbler til små accessories, som skal være med til at pryde børneværelset. Om det er de sjove og farverige ammepuder eller den populære kiliseng, som du er på jagt efter, så har Sebra en variant der falder i lige netop din smag. Se det store udvalg af ammepuder, sengetøj, senge og meget mere lige her.

Side:
  1. Side 1 af 11

Køb de populære sengerande, dukkevogne eller tæpper fra sebra lige her!

Sebra interiør er en dansk ejet virksomhed, som producere alt fra legetøj til puslepuder og andre accessories. Virksomheden blev startet af Mia Dela i 2004, og hele ideen bag Sebra stammer fra, første gang hun skulle indrette et børneværelse selv, hvor hun ikke kunne finde børneinteriør, der designmæssigt faldt i hendes smag og hvor kvaliteten var god nok. Dette blev startskuddet til mærket Sebra, som hun herefter startede med sin baggrund som mor og designer.

Sebra går meget op i innovative designs

Hvor de kombinere det med nytænkende farver og gamle håndværksformer, såsom hækling og strik. Deres produkter er håndlavet og kun fremstillet i naturmaterialer såsom træ, uld og bomuld. Produkterne tilfredsstiller både børnenes kreativitet og samtidig tilfredsstiller forældrenes krav til kvalitet.

 

De populære Sebra senge som vokser med dit barn!

Tremmeseng i et typisk klassisk design, som kan trækkes ud og vokser dermed sammen med barnet. Tremmerne i siden kan fjernes og barnet kan hermed opleve mere frihed. Sebra junior Sengen fremstår flot og kan bruges i en lang periode. Den er af høj kvalitet og samtidig et dejligt møbel at have stående i det moderne hjem.

Sengen har ingen skarpe kanter, som de små fingre kan skære sig på.

 

Vi har et stort udvalg af sebra produkter hos Pixizoo

Vi har stort set alt fra Sebra, som omfatter Puslepuder i alverdens farver, så der er både er til piger og drenge, derudover har vi sengerande, sengetøj, regnslag og enda puder som er formet som rådyr. Vi har også wallstickers og forskellige uro og tæpper, så der er rig mulighed for at designe børneværelset og lade fantasien slippe løs. 

 

 Se det nye 2017 katalog fra Sebra lige her.