★ Spar 15% ekstra på (næsten) hele shoppen 

Sebra klædeskab - Classic White

Spar 15% ekstra! Brug koden: 15EKSTRA

FRI FRAGT

Specialpris 3.999 kr

Vejl. pris: 5.495 kr

Specialpris 3.999 kr

Vejl. pris: 5.495 kr

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout

Produktbeskrivelse
 • Designet i Danmark og produceret i Europa 
 • Klædeskab m. en låge 
 • Justerbar bøjlestang medfølger 
 • Tre justerbare hylder medfølger 
 • Skuffen er med softluk
 • Rengøres med en opvredet klud i varmt sæbeband 
 • Mål (BxDxH): 74x50x180 cm
 • Materiale: Bøgetræ/fyrretræ/MDF

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Classic white klædeskab fra Sebra 

Du får her et klassisk flot klædeskab med en låge fra populære Sebra. Det er et funktionelt, tidsløst og elegant klædeskab til børneværelset, som er udstyret med en skuffe, tre hylder og en bøjlestang.

Klædeskabet er designet med i et skandinavisk udtryk, der harmonerer med de øvrige møbler fra Sebra. Klædeskabet er rummeligt og er uden kemi, du kan derfor stille det ind på børneværelset med god samvittighed. Klædeskabet har et fleksibelt hylde system, så du selv kan bestemme højden og rækkefølgen på de forskellige hylder. Du kan flytte rundt på de tre hylder uden brug af skruer.

Den medfølgende skuffe er udstyret med softluk, som sikrer, at skuffen lukkes stille og roligt. Skuffen smækker derfor ikke i, og dit barns fingere vil derfor ikke komme i klemme. Lågen har udskårne greb og det samme gælder skuffen, skabet har afskårne hjørner, som øger sikkerheden for at dit barn ikke rammer ind i skarpe kanter eller hjørner.

Klædeskabet står på fire ben, hvilket giver mulighed for opbevaring og nem rengøring under skabet. Bøjlestangen som medfølger kan justeres i højden. Malingen er økologisk, ikke-giftig og testet op imod- og indeholder overensstemmelserne efter den europæiske standard EN 71-2 , EN 71-3, EN 16516 og den overholder desuden REACH-listen, som er EU's grunlæggende kemikalielovgivning. 

Når du modtager klædeskabet, kommer det usamlet, men der medfølger en samlevejledning. Husk altid at fastgøre skabet til væggen med den tilhørende væltesikring! 

Pleje og rengøring: Klædeskabet rengøres med en klud opvredet i varmt sæbevand. Brug altid en blød klud for at undgå ridser, og tør efterfølgende af med en hårdt opvredet klud. Brug ikke slibende rengøringsmidler, blegemidler eller skarpe genstande i forbindelse med rengøringen.

OBS: Klædeskabet leveres i tre kasser og skabets samlede vægt uden emballage er 57,5 kg.

Specifikationer
 • Varenummer: 5704680051820
 • Farve: Hvid
 • Mærke: SEBRA
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Andre har også købt