★ Spar 15% ekstra på (næsten) hele shoppen 

Sebra Seng baby/junior – Mist green

FRI FRAGT
6.295 kr

Andre udgaver

 • Sebra Seng - Baby/Junior - Grå
 • Sebra Seng - Baby/Junior - Hvid
6.295 kr

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout

Produktbeskrivelse
 • Den smukke Sebra seng er en relancering af den klassiske Juno seng
 • Praktisk seng også kendt som Lille Per sengen eller Kili sengen
 • Kan bruges fra nyfødt
 • Sengen vokser med dit barn, hvilket muliggøres med sengens justerbare bund
 • Tremmesengen kan laves om til juniorseng (udtrækslængde 155 cm)
 • Produktet er fremstillet af birketræ
 • Træet er behandlet med en helt særlig antibakteriel, miljøvenlig og giftfri maling
 • Mål baby: (L)115,2 x (B)75,8 x (H)88 cm.
 • Mål junior: (L)155 x (B)75,8 x (H)88 cm.
 • Opfylder DS/EN 716 for barnesenge
 • Madras skal tilkøbes

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Mist green Sebra Seng - baby/junior

Dette er en relancering af den klassiske Juno seng, som er designet af Viggo Einfeldt. Sengen har et flot klassisk og tidsløst design. Den har gennem tiden haft mange navne. Måske genkender du sengen fra de gamle “Far til fire” film, der gjorde sengen kendt som Lille Per sengen. Eller måske har du hørt den omtalt som Kili sengen. Den nyeste udgave af den smukke og praktiske seng er Sebra sengen.  

Denne seng er også kendt for at være sengen, der kan vokse med dit barn. Det er den fordi, at du kan bruge den lige fra dit barns fødsel og mange år frem. Du kan tilpasse sengen på mange måder, så den passer det aktuelle behov. Du kan for eksempel nemt hæve og sænke sengens bund, hvilket er smart i dit barns første tid. Ved at hæve bunden gør du det nemmere for dig selv, at række ned efter dit barn, samtidig med, at du skåner din ryg. Derudover kan sengens sider tages af efter behov. Fordelen ved denne seng er, at når dit barn er blevet for stor til sin tremmeseng, skal du ikke ud og finde en ny seng, men blot tage siderne af Sebra sengen, og trække den ud til en juniorseng. Udtrækslængden på sengen er 155 cm. Sebra sengen har smukke afrundede hjørner, og dermed ingen skarpe kanter. Når behovet for hverken baby- eller juniorseng er der, kan du for eksempel tage den ene side af sengen og bruge den som en lille sofa. 

Selvom Sebra sengen er en relancering af et ældre design, har Sebra sørget for at tilpasse den de nutidige standarder inden for sundhed og kvalitet. Derfor er sengen behandlet med antibakteriel, giftfri og miljøvenlig træmaling, som sikrer et renere indeklima og dit barns sundhed. Sengen er fremstillet af birketræ.

Med Sebra sengen, også kendt som Lille Per- eller Kili sengen, får du altså her en seng, der stilmæssigt passer perfekt til ethvert børneværelse, og som vil indgå som et henrivende supplement til hjemmets øvrige indretning. Den har et utal af anvendelsesmuligheder og kan justeres, så den passer perfekt til dit barns behov. Og med Sebras store fokus på høj kvalitet samt sikkerhed, kan du med god samvittighed lade sengen gå videre til næste generation. 

Sengens indvendige mål er 340cm grundet de runde hjørner. Standard sengerande, både Sebras egne og andre mærker kan derfor ofte passe dertil. I nogle tilfælde vil sengeranden overlappe lidt, hvilket ikke har nogen betydning.

OBS: Madras skal købes separat, da den ikke medfølger - find madras til Sebra sengen her.

Specifikationer
 • Varenummer: 5704680046857
 • Farve: Mist Green
 • Mærke: SEBRA
Bedømmelser
Stine 13-06-2021
Er så glad for min sebra juno seng. Glæder mig til at lille manden kommer til at sove i den. nem at samle og at den kan anvendes i mange år er virkelig et stort pluds!
Vis mere
Mette Lykke 02-04-2021
Flot og brugbar seng i mange år
Vis mere
Christina 13-11-2018
En dyr seng - men nøhj hvor er den flot! Lækker finish og flot farve. Og så var den endda nem at samle. Vores 6 måneder søn lå og sprællede af glæde og hvinede af fryd, da han kom ned i den - en succes fra 1. nat :)
Vis mere
Tina slot Espersen 29-12-2017
Vi har sengen til begge vores børn, og kan kun varmt anbefale den. Den er i smukt design som vokser med dit barn. Min datter på 4 sover stadig i sengen og elsker den.
Vis mere
Kirstine 29-12-2017
Virkelig flot seng.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt