Se Pixizoo Plus tilbud

Sebra

Sebra

Sebra er en dansk designvirksomed, som blev grundlagt i 2004. Virksomheden producerer alt lige fra møbler til små accessories, som skal være med til at pryde børneværelset. Om det er de sjove og farverige ammepuder eller den populære Kiliseng, som du er på jagt efter, så har Sebra en variant, der falder i lige netop din smag. Se det store udvalg af ammepuder, sengetøj, senge og meget mere lige her.

Side:
  1. Side 1 af 11

Køb de populære sengerande, dukkevogne eller tæpper fra Sebra lige her!

Sebra Interiør er en dansk-ejet virksomhed, som producerer alt lige fra legetøj til puslepuder og andre accessories. Virksomheden blev startet af Mia Dela tilbage i 2004, og hele ideen bag Sebra stammer fra dengang, hun selv blev mor og derfor for første gang skulle indrette et børneværelse. Dengang indså hun, hvor svært det var at finde lækkert børneinteriør, der designmæssigt faldt i hendes smag og hvor kvaliteten var god nok. Dette blev startskuddet til mærket Sebra, som hun herefter startede. Hendes baggrund som mor og designer har vist sig at være en succesfuld kombination, da hendes kreative påfund har vundet store begejstring blandt nybagte forældre i hele verden.

Sebra går meget op i innovative designs

Sebra Interiør er kendt for sine moderne designs, hvor de på raffineret vis kombinerer nytænkende farvevalg med gamle håndværksformer, såsom hækling og strik. Deres produkter er lavet i hånden og fremstillet udelukkende i naturmaterialer som træ, uld og bomuld. Produkterne tilfredsstiller både børnenes kreativitet og forældrenes krav til kvalitet og sikkerhed.

Det flotte interiør er udviklet med sans for detaljen, og er perfekt til at pryde ethvert børneværelse. De forskellige produkter kommer både i de helt typiske pige- og drengefarver, men også i mere kønsneutrale pastelfarver, som vil behage enhver smag – dette er særligt praktisk, da man således har mulighed for at genbruge tingene, når næste barn kommer.

Så står du og mangler nogle søde, kreative designs, som du kan indrette børneværelset med, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af Sebra produkter. Fordyb dig i et univers af nordisk design og lad dig inspirere af de mange forskellige interiør-muligheder. Her er der rig mulighed for at finde netop det, du står og mangler til at indrette børneværelset med.

De populære Sebra senge som vokser med dit barn!

Tremmeseng i et typisk klassisk design, som kan trækkes ud og vokser dermed sammen med barnet. Tremmerne i siden kan fjernes og barnet kan hermed opleve mere frihed. Sebra Junior Sengen fremstår flot og kan bruges i en lang periode. Den er af høj kvalitet og samtidig et dejligt møbel at have stående i det moderne hjem. Vigtigst af alt, så har sengen ingen skarpe kanter, som de små fingre kan skære sig på. Sengen fås i en kønsneutral farve, så du har mulighed for at genbruge sengen i tilfælde af, at barnet får en lillebror eller lillesøster. Træet er behandlet med en helt særlig antibakteriel og giftfri maling, så du kan med ro i sindet putte dit barn.

Vi har et stort udvalg af sebra produkter hos Pixizoo

Vi har stort set alt, hvad hjertet måtte begære fra Sebra. Vores sortiment omfatter puslepuder i alverdens farver, så der er både er til piger og drenge. Derudover har vi sengerande, sengetøj, regnslag og endda puder, som er formet som rådyr. Vi har også wallstickers og forskellige uroer og tæpper, så der er rig mulighed for at designe børneværelset og lade fantasien slippe løs. 

Er du på udkig efter ny inspiration til, hvordan du kan indrette børneværelset smagfuldt, så kan du med fordel se 2017 katalog fra Sebra lige herHer finder du en masse gode ideer og tips til, hvordan du med få midler kan forvandle børneværelset og give det et nyt kreativt strejf, som behager både børn og voksne.

Topkvalitet og -service til lavpris

Her i Pixizoo bestræber vi os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. For os handler det kort og godt om at kunne yde god kundevejledning i øjenhøjde. Vi ved, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i det store hav af mærker og produkter, så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan enten kontakte os via chatten, på vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15 eller på [email protected] Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×