Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Pris
  1. kr20
    kr280

SES Creative

Med sæt fra Ses Creative er sjov og læring smeltet sammen. Vær med til at styrke dit barns udvikling igennem kreativitet og udfoldelse. Om det er til små, eller store børn, så har Ses Creative et sæt, der passer præcis til dit barns behov. De små lærer basale evner inden for motorik, og de lidt større lærer at udvikle deres fantasi og kreativitet.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

En familievirksomhed med gang i

Ses Creative er en familie eget virksomheden, der slog dørene op for første gang i 1972. De har fokus på idegenerering, og skaber op til 80 nye produkter om året. Lige nu, har de over 350 forskellige produkter, der sælges i 75 lande. Alle produkterne gennemtestes grundigt, så både holdbarheden, brugbarheden og sikkerheden er i top. Du kan derfor, som forældre, altid trygt købe Ses Creative produkter. Fælles for alle produkter er den kreativitet, der er primus motor bag legetøjet. Har du et kreativt, energisk og kunstnerisk barn vil de, med et sæt fra Ses Creative, kunne udleve selv deres videste fantasier. 

 

Ses Creative sætter gang i fantasien 

Sættene fra Ses Creative har fokus på at skabe. For de helt små, findes der sæt, som lærer dem at stable, tegne og forme. Disse sæt indeholder ingen små dele, og er helt sikkert for en lille ny kunstner. For de små, der gerne vil være ligesom de voksne, anbefales Ses Creative læringssæt, hvor der er fokus på at øve motorik gennem formning, tegning og samling. For de lidt større, der er klar til at lære mere om verden, findes de mange rollespilssæt. Her kan man blandt andet lege læge og være med til at konsultere, og raskgøre diverse tøjdyr og legetøj. Der findes også sæt med ansigtsmaling, så jeres spirrevipper kan leve sig helt ind rollen. Kort sagt finder du hos Ses Creative et sæt til alle aldre og alle interesser. 

 

Ses Creative styrker dit barns udvikling 

At være kreativ er ikke blot underholdning – det er en måde, hvorpå børn bearbejder de indtryk og begivenheder, de har oplevet. Det kan være en måde for dit barn at udtrykke sine følelser og lære at sætte ord på dem. Ved at male, forme og samle, styrkes barnets motorik og koordinationsevner, og de lærer samtidig om de forskelige materialer. Hvilken form har de? Hvordan mærkes deres overflade, og hvad kan de bruges til? Kreativitet nærer fælleskab og lærer børn at samarbejde, og få en bedre forståelse af andres tanker og følelser. 

 

Find alt hvad du har brug for hos Pixizoo

Har du både en lille ny og en lidt ældre spilopmager, så finder du alt, hvad du har brug for hos Pixizoo.dk.Bestil hos os i dag og få dine vare inden for 3 hverdage – så legen kan begynde med det samme! Er du medlem af Pixipluskan du få gratis levering og du vil modtage særlige tilbud og få gode rabatter på forskellige varer. 

 

Du kan derfor købe stort ind hos Pixizoo, da der både er sæt til de små, de lidt større og til de store. Er du tvivl om, hvilet sæt, der vil passer bedst til dine børns behov sidder vi altid klar i kundeservice til at svare på dine spørgsmål.