Crazy Days - Vanvittige priser

Farve
  1. SortSort (1)
Pris
  1. kr20
    kr120

Safety 1st

Når du køber Safety 1st, er du sikker på, at du køber et produkt som er gennemtænkt. De har over 30 års erfaring indenfor produktion af babyudstyr. I deres sortiment finder du et stort udvalg af både klapvogne og andet praktisk tilbehør til både hjemmet og på farten.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvor kommer Safety 1st fra?

Safety 1st blev grundlagt i 1984 i USA. Med udgangspunkt i den voksende bekymring for børnenes sikkerhed hos forældre i slutningen af 80'erne, startede virksomheden deres innovative tilgang til børneprodukter. Foruden fokusset på innovative løsninger, så er kvaliteten ligeledes i fokus, hvor der ikke gås på kompromis. Du får smarte løsninger, som du helt sikkert vil være glad for at du investerede i.

 

Siden deres start i 1984, har det været en mission for Safety 1st at blive markedsleder og levere de bedste produkter. På den måde giver de dig muligheden for at lade dit barn vokse op i trygge og sikre omgivelser. Hvad enten I er på farten, ude og handle eller hygger derhjemme. 

 

Historien om Safety 1st 

I 1984 sendt Safety 1st deres første produkt på markedet. Det velkendte og ikoniske skilt Baby On Board, som kan ses i mange biler. Skiltet er et sikkert tegn på, at bilen indeholder stolte forældre. I 1987 sendte de deres første sikkerhedsprodukt på markedet: sikring af stikkontakter. Op gennem 90erne er sortimentet blevet udvidet med både vippestole og babyalarmer! I 00erne har Safety 1st virkelig givet den gas i forhold til at kunne tilbyde en bred vifte af produkter. Både autostole, klapvogne og meget mere er blevet en del af deres produkter. 

 

Sikker med sikkerhed 

Noget som især er vigtigt for Safety 1st er at give dig muligheden for at føle dig sikker i forhold til dit barn. De har udviklet nogle forskellige sikringsløsninger, så du trygt kan lade dit barn færdes i jeres hjem, uden at du skal bekymring om, om de får deres fingre i klemme eller får fingre i noget, som er giftigt.

 

De har udviklet er særligt avanceret hightech skabslåssystem. Systemet gør det muligt at låse skabet med en magnet, som sidder på indersiden af skabet. Låsene er design, så de skal placeres på indersiden af skabet. Det smarte design er ikke bare praktisk, men også super lækkert og stilfuld. 

 

Forstil dig, at du har dit barn med nede at handle. Du placerer din guldklump i sædet, som vognen er udstyret med. Men pludselig slår det dig! Der har jo siddet er utal af børn i det sæde, og nogle af dem har måske endda været syge. Frygt ej! Safety 1st har udviklet det perfekt løsning til sådanne situationer. De har lavet en indkøbsvognsbeskytter. Den gør det ikke bare hygiejnisk for dit barn. Den er også blød og rar. Og det mest smarte er – den foldes sammen og tages med i tasken. 

 

Safety 1st har tænkt over en hver situation, hvor du måske har brug for ekstra sikkerhed i forhold til at føle dig sikker. 

 

Hurtigt og nemt 

Når du køber Safety 1st hos Pixizoo, sørger vi for, at du får din vare hurtigst muligt. Vi kan levere langt de fleste produkter indenfor 1-3 hverdagen. Og vores 4,9 stjerner på Trustpilot er din sikkerhed for, at vi er værd af handle med.