Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Pris
  1. kr80
    kr340

Siku

Er dit barn vild med traktorer, kraner og andre arbejdskøretøjer? Så er Siku lige mærket for dig. Virksomheden har eksisteret i hundrede år og har derfor en lang historie med at designe og skabe det helt rigtige produkt til dig og dit barn. Så gå på opdagelse i vores lækre udvalg af seje landbrugsmaskiner. Du vil helt sikkert finde noget, der falder i din smag!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

100 år med Seiper og Siku

Siku er en del af Seiper, der blev grundlagt i 1921 i byen Lüdenscheid. Det betyder, at virksomheden fejrer sit et hundredårs fødselsdag i 2021. Det har været hundrede år, hvor virksomheden har bragt et smil til læberne hos børn verden over med alt muligt vidunderligt legetøj – og mange andre produkter, Siku har skabt gennem sin levetid. I dag har Siku produktion i mange lande og mere end 850 mennesker ansat.

                          

Find en bondegård til din SIKU landbrugsmaskine

Er dit barn også tryllebundet af bondegårde og flotte traktorer? Så kan du finde et stort udvalg af traktorer til legen her. Vi her hos Pixizoo.dk mener også, at børn skal have legetøj af høj kvalitet, så de kan få mange timers underholdning ud af deres legetøj. Så derfor har vi forskellige varianter af traktorer og andre arbejdskøretøjer fra Siku her på siden. 

Vi har de velkendte traktorer til flere forskellige aldre. Vi er klar over, at mange børn starter deres fascination af landbrugsmaskiner og dyr i en tidlig alder, derfor har vi traktorer der er gode små børn såvel som store. Så det er nemt at få sat bondegårdslegen i gang med landbrugsmaskiner fra vores Siku sortiment. Det er kun fantasien der sætter grænser for dit barns næste bondegårdseventyr.

Men virksomheden har også andet end landbrugskøretøjer. Har du for eksempel set den super seje brandbil?

               

Samarbejder giver realistiske produkter

SIKU har samarbejdet med verdenskendte producenter af rigtige traktorer og lastbiler for at skabe den mest realistiske version af køretøjerne. De er så virkelighedstro at du næsten kunne snydes til at tro, du var med i Alice i Eventyrland. For der er kun størrelsen og motorkraften, som adskiller SIKUs seje legetøj fra de rigtige maskiner, de er modellerede efter. Blandt virksomhedens samarbejder kan du finde Svenske Scania, der i dag er en del af Volkswagen Group, og den Amerikanske mastodont John Deere, der over hele verden kan genkendes på sine karakteristiske grønne landbrugsmaskiner som mejetærsker og traktor. Eller hvad med en lastbil med anhænger fra Volvo? Eller en Siku Liebherr gravko?

                  

Pixizoo har tilbud til alle

Vi har mange forskellige produkter og du skal nok finde en et produkt, dit barn vil elske.

Vidste du, at Pixizoo har prisgaranti og prismatch på alle varer i vores sortiment? Derfor er du altid sikker på, at få den bedste pris hos os. Hvis du har spørgsmål om Pixizoo Plus, levering, eller noget helt tredje kan du gå ind på vores FAQ, hvor du finder alle vores ofte stillede spørgsmål. Derudover kan du kontakte Pixizoos kundeservice på telefon 88 88 74 15 eller mail [email protected].