Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Pris
  1. kr120
    kr1020

Skruemonteret børnegitter

Skruemonterede sikkerhedsgitre anvendes i hjem, hvor der er behov for at beskytte dit barn bl.a. overfor brændeovnen eller, hvis du gerne vil undgå, at dit barn kommer til skade f.eks. i døråbninger og ved trappeopgange. Du kan ligeledes bruge sikkerhedsgitret som rumopdeler.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Sikkert hjem med Baby Dan

Baby Dan er en dansk virksomhed, der startede med at udvikle produkter som sikkerhedsudstyr, tekstiler, møbler og sikkerhedsgitre til børnefamilier i 1947 med missionen om at skabe et sikkert miljø for børn og forældre. Målgruppen er børnefamilier med børn i alderen 0 - 5 år.

Baby Dan har stor fokus på kvalitet og design, når de fremstiller deres produkter. De skal både være funktionelle og praktiske for at lette en hverdag hos børnefamilien, og gøre det trygt i hjemmet.

Hos Baby Dan har de en kvalitetspolitik, som omfatter at opnå størst mulig kundetilfredshed samt sikre, at deres leverandører lever op til deres krav om kvalitet og sikkerhed. Det er en af grundene til, at virksomheden udfører kontroller for at udvise ansvarlighed overfor produkterne. På den måde lever produkterne op til Baby Dans kvalitetskrav og standarder.

Skruemonteret sikkerhedsgitter

Hvid Flex L vægmonteret sikkerhedsgitter er et fleksibelt sikkerhedsgitter, som du kan bruge i åbninger fra 90 - 233 cm. Du har mulighed for at udvide sikkerhedsgitret med både små såvel som store sektioner. Disse sektioner tilkøbes separat. Det unikke ved dette flex vægmonteret sikkerhedsgitter fra Baby Dan, er, at det kan anvendes på flere forskellige måder. Du kan f.eks. bruge det til brede og irregulære døråbninger, trappeopgange og endda som rumdeler. Sikkerhedsgitteret giver god plads og nem tilgang grundet den brede låge. Desuden kan du åbne lågen med en hånd. Der medfølger dele som f.eks. vægbeslag til montering af flex gitret, som skal anvendes.

Safety 1st

Safety 1st blev grundlagt i 1984 i USA. Tanken bag virksomheden var at skabe innovative løsninger, med henblik på at give muligheden for at lade dit barn vokse op i trygge og sikre omgivelser. Safety 1st vil ligeledes gerne have, at du som forælder føler dig sikker i forhold til dit barn.

Når du f.eks. køber sikkerhedsgitter fra Safety 1st, kan du lade dit barn bevæge sig frit rundt i hjemmet – uden at tænke på sikkerheden.

Skruemonteret fra Safety 1st

Wall fix sikkerhedsgitter er et smart skruemonteret sikkerhedsgitter, som passer i åbninger fra 62 - 102 cm. Der er ikke behov for forlængere til dette sikkerhedsgitter. Det er nemt at montere og meget brugervenligt. Wall fix sikkerhedsgitter kan åbnes i begge retninger, og du kan faktisk åbne lågen hele vejen ned til gulvet. Når du ikke skal bruge sikkerhedsgitret længere, så er det også nemt at afmontere det.

Hos Pixizoo vil vi gerne understøtte dig som forælder i at vælge det helt rette udstyr til dit barn. Du kan finde hele udvalget af skruemonterede sikkerhedsgitre på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit valg af sikkerhedsgitre, er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeserviceteam, som vil hjælpe dig, så du kan vælge det rette gitter ud fra dit behov.

Vidste du, at vi tilbyder 100 % prisgaranti, prismatch og hurtig levering af vores varer.