Pixizoo har fødsesldag! ☀ Shop de skarpe tilbud her >

Sleepbag byCar - Grey Melange

Ekstra 10% rabatkode!

Tilføjes automatisk i kurven

FRI FRAGT
799 kr

Andre udgaver

 • Sleepbag byCar - Midnight Petrol
799 kr

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout.
Medlemskab koster 39,- i måneden og kan opsiges når som helst. Ingen binding.

Produktbeskrivelse
 • Bycar fra Sleepbag
 • Montering: Passer til babyautostole med 3- eller 5-punktssele
 • Alder: 0-9 måneder
 • Materiale: Mikrofiber og plys med PU-læderstropper
 • Teknologi: TEMNI®
 • Vask: Tåler maskinvask på 40 og 60 grader og tørretumbler
 • Dansk design

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Bycar fra Sleepbag

 

I den første tid med et lille barn vil autostolen ofte danne base, når I er på farten, f.eks. på indkøb eller mellem bilen og omklædningsrummet til babysvømning. Temperaturforskellen mellem omgivelserne indenfor, udenfor og i bilen kan være stor, og det gør det svært at klæde den lille optimalt på.

Sleepbag bycar er en kørepose til autostolen, som både øger trafiksikkerheden og løser udfordringen med påklædning. Køreposen tilpasser temperaturen ud fra barnets behov baseret på samme temperaturregulerende teknologi som i Sleepbag babysovepose.

Tykt overtøj skaber luft mellem barnet og selen i autostolen, hvilket gør, at barnet ikke er spændt tilstrækkeligt fast i en kollision. Sleepbag bycar har integrerede selehuller til både 3- og 5-punktsselen i babyautostole, og du kan derfor justere selen, så den sidder helt tæt ind til din babys krop.

Med Sleepbag bycar får du altså en kørepose, der både hjælper dit barn med at bevare en behagelig og balanceret temperatur i sin autostol og gør dig i stand til at spænde den lille sikkert fast, så I trygt kan tage på tur. Lukkeprincippet er det samme som i Sleepbag babysovepose – simpelt og intuitivt at bruge. Og så kan du naturligvis vaske Sleepbag.bycar på op til 60 grader og efterfølgende tørre den i tørretumbleren. Lynhurtigt klar til næste køretur.

Specifikationer
 • Varenummer: 5712479000904
 • Farve: Grey Melange
 • Mærke: SLEEPBAG
Bedømmelser (4)
Karoline 15-05-2019
Sleepbag soveposen er uden tvivl et af de bedste køb, so vi gjorde for 4 år siden, da vi fik vores første dreng. Sleepbag blev for ham en kæmpe tryghed, den hjalp til længere lure og vi har endda brugt den om aftenen, hvis det har været svært at finde roen! Derfor var sleepbag da også det første, der kom frem og blev gjort klar nu hvor nr. 2 snart melder sin ankomst - og bedst af alt, den er så god som ny, for den er nem at gøre ren hvis uheldet er ude og den mister ikke blødhed eller fylde efter vask.
Vis mere
Julie Staal Bosø 04-11-2018
Fantastisk kørepose til autostolen. Holder vores søn varm, selvom han blot har hue, body og bukser på. Dejlig blød og flot at se på ;-)
Vis mere
Cecilie 29-03-2018
Åh hvor har vi været glade for denne kørepose.
Desværre vokser vores dreng meget hurtigt og kunne derfor ikke bruge den efter han fyldte 4 måneder.
Vis mere
Sofie 29-12-2017
Jeg ville ikke undvære denne kørepose til min datter fra september. Den er super, hun behøver ikke at have nogle former for overtøj på og er kun i risiko for at få det for varmt! Og så kan posen jo heldigvis bare åbnes lidt for. Kvaliteten er tyndere end den traditionelle Sleepbag , men ellers ville den også blive for varm. Det eneste jeg ærgrer mig over er, at den nok kun kan bruges en enkelt sæson.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt