Shop Cyber Week tilbud her >

×

Sleepbag sovepose 0-3 år - Grey melange

FRI FRAGT
2.099 kr

Andre udgaver

 • Sleepbag sovepose 0-3 år - Midnight Petrol
 • Sleepbag kørepose - Sort
2.099 kr

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Trine > Klik her

Spar ekstra, køb som sæt

Produktbeskrivelse
 • Anbefalet alder: 0 - 3 år
 • Materiale, Yderstof: Microfiber, Inderstof: Plys
 • Max mål: 122 x 55 cm
 • Hele posen kan vaskes og tåler tørretumbler
 • Outlast Adaptive Comfort - sikrer en konstant kropstemperatur til dit barn 
 • Media Termo Isolation - Unik padding der er isolerende og stopper kuldeindfaldet
 • Vind og vandafvisende
 • OBS! Læderremmene medfølger ikke ved køb af køreposen
 • Mulige tilkøb: ekstra lagner, vådliggerlagner, legestænger og bæreplade
 • Varenummer: 5712479000874
 • Farve: Grå
 • Mærke: SLEEPBAG

Grey Melange sovepose fra Sleepbag

Super lækker køre/sovepose fra Sleepbag, som fokuserer på både funktionalitet og design. Køre/soveposen i microfiber er unisex og har som alle sleepbag poser, Outlast Adaptive Comfort, som oprindeligt er udviklet af NASA til astronauters rumdragter, og som sikrer en konstant kropstemperatur og dermed en optimal søvn til dit barn. Køre/soveposen har også Media Termo Isolation, der med sit unikke padding er isolerende og stopper kuldeindfaldet, hvilket gør posen vind- og vand afvisende.

Hele posen kan vaskes, og tåler ligeledes en tur i tørretumbleren. Posen er velegnet til børn i alderen 0-3 år.

Læderremme medfølger ikke ved køb af soveposen. 

Soveposerne fra Sleepbag er ifølge Forbrugerrådet Tænk et godt valg, fordi de er fri for en række problematiske stoffer, det kan du læse mere om her.

Specifikationer
 • Varenummer: 5712479000874
 • Farve: Grå
 • Mærke: SLEEPBAG
Bedømmelser (34)
Michelle 08-09-2019
Sleepbag'en er super lækker, virkelig fin kvalitet. Jeg glæder mig sådan til at vores kommende lille pige skal pakkes i den. Det bliver helt perfekt til vores lille vinterbarn.
Vis mere
Matilde 08-05-2019
Min lille dreng elsker sin sleepbag især i klapvognen, så han rigtig kan putte
Vis mere
Mette 06-03-2019
Vi er så glade for denne sleepbag vores søn er meget varm og vi havde problemer med at han nærmest var våd af sved når vi puttede ham i barnevognen med en dyne det problem er helt løst nu han er nem at put i den og med bærepladen gør det os bare det super nemt at bære rundt på. Vi bruger den hver eneste dag til de 2-3 lure i barnevognen og hvis vi skal nogen steder så har vi et helt fantastisk lege tæppe ud af den os hvor han kan følger sig tryg da han kender den. vi er kæmpe fan.
Vis mere
Louise 08-12-2018
Er super tilfreds med min sleepbag. Har først fået sådan en sovepose her til mit 3. barn og det er helt genialt.
Ikke alt det tøj af og på ved putning.
Desuden fantastisk at man kan vaske (og tørretumble) hele posen som den er i stedet for at skulle skille den af inden.
Vis mere
jeanne 01-12-2018
Vi købt vores til at bruge til vores datter her i de kolde måneder og vi elsker den. Vores datter er så dejlig varm og vi bruger den som lege tæppe når vi er ude. Bedste købt vi har gjort
Vis mere
Marie 23-11-2018
Nu har jeg haft voksiposen tidligere, og jeg besluttede mig for at prøve noget nyt.
Posen er helt perfekt og holder baby dejlig varm.
Vis mere
Maria 08-11-2018
Ved vores første barn besluttede jeg mig for, at en kørepose var frås. Og man kan også sagtens klare sig uden. Men med lidt flere penge på lommen end første gang besluttede jeg mig for, at vi godt kunne forkæle os selv lidt. Og det er jeg glad for, at vi gjorde! Denne pose er SÅ blød og vamset - OG nem at bruge. Og den er bestemt også godkendt af lillemusen, som bare lægger sig til at sove, når jeg pakker hende i posen. I starten var jeg nervøs for, om den overhovedet var varm nok, men ligegyldigt hvad hun har haft på i posen, så har jeg hverken oplevet at tage en for kold eller for varm baby op efter en lur. 100% godkendt fra én som var skeptisk fra start
Vis mere
Hanna 19-10-2018
Da vi købte vores Sleepbag var vores datter 11 måneder gammel (vinteren '17/'18) og vi har kun brugt posen til klapvogn. Den er godt varm, men er lidt for stiv til at lukkes godt omkring hovedet og halsen, så vi har altid givet hende overtøj på, i hvert fald en trøje eller jakke, hvis det har været godt koldt udenfor. Da hun alligevel ikke gider holde armene nede i posen, tæller dette ikke helt så meget ned.

MEN, som nogle andre også siger, er den svær at holder sammen forneden, når barnet sidder i klapvogn. Desuden er sidestykkerne for korte, når man trækker midterstykket ned, for at bruge den til større børn; derfer er der åbent i siderne i den nedere ende. Da posen ellers er rigtig varm, vælger vi at betragte disse som "lufthul"/ventilation, og ellers bare prøve og få den til at sidde nogenlunde.

Dette var allerede et problem i starten, så denne vinter, hvor hun mærmer sig de to år, vil vi nok kun bruge den igen, eftersom vi nu har den. Dog bliver den næppe brugt til vores næste barn, som kommer til næste år.
Vis mere
Anita 12-09-2018
Hej har i ikke nogle sæt tilbud på sleepbag sort med lys for og neonate BC5800D babyalarm
Vis mere
maria 16-08-2018
Sindssygt lækker sovepose. Og sammen med bærepladen bliver det til en lift, så man blot bruger den i barnevognen. Elsker alle de muligheder den har! Vi har også legebøjler og uv sejl til den, hvilket gør den til en multiprodukt, der gør man minimerer hvor meget forskelligt der skal slæbes med når man skal ud.
Vis mere
Bente 16-06-2018
Vi har brugt sleepbagen til vores datter de sidste 8 måneder. Den er helt fantastisk! Hun er slem til at sparke dynen af så det er dejligt at kunne pakke hende ind uden at skulle bekymre sig om det, da vi kan binde den når det er for koldt til at ligge uden dyne. Den er perfekt i barnevogn og til familien, der har barnet med ud og overnatte, da det er lidt som at tage sengen med når man tager sleepbagen frem.
Vis mere
Zahra 03-05-2018
Min søn elsker posen, og jeg har haft rigtig god gavn af den især i de mega kolde dage, hvor blæsevejr kunne genere. Men pakket godt ind havde han det rigtig godt. Jeg fortryder faktisk at jeg ikke købte den noget tidligere. Den er til at folde ud og lege på og så kan den også sættes i klapvognen med seler som var en kæmpe fordel hos os. Vil klart anbefale den.
Vis mere
Merete 01-05-2018
Jeg købte sleepbag'en i november måned, da vi gik en vinter i møde, og jeg kan kun sige, at jeg på ingen måde har fortrudt mit køb.
Min søn elsker sin sleepbag. Han bliver saglig når han kommer i den og sover som en drøm udenfor - varmt og trygt, og har stort set kun hue og handsker på.
Og at sleepbag'en kan vaskes er et kæmpe plus.
Vis mere
Liv 30-03-2018
Jeg har nu brugt vores sleepbag siden min lille dreng blev født (8uger), og det bør virkelig være et alle mands eje til små babyer.
Min dreng sover i sin sleepbag i barnevognen 3 - 4 timer hver dag, og trods minusgrader er han altid lækker varm når man henter ham ind, og man behøver ikke engang pakke ham ind i alt for meget tøj under.
Min søn føler sig dejlig tryg, og armene bliver nede i sleepbagen, hvor han normalt flagrer rundt med sine arme.
Desuden kan sleepbagen bruges både sommer og vinter, ingen ekstra dyner eller lign, samt kan både vasket og tumles hvilket jeg ser som et enormt stort plus.
Endnu mere bonus, den passer til vores klapvogn, City eliten
Vis mere
Emma 15-03-2018
Vi købte Sleepbag, da vores pige blev ALT for varm i Voksi. Hun elsker den, og vi elsker den! Hun er altid dejlig lun. Også er den nem at finde ud af, synes min kæreste ;-)
Vis mere
Line 15-03-2018
Produktet er rigtig godt og der var hurtig levering.
Vis mere
Emma jensen 29-01-2018
Vi elsker vores sleepbag, vores datter har altid den perfekte temperatur, og hun finder altid ro i den. Vi bruger den også om natten, da vores datter har haft svært ved at sove, men med sleepbag'en finder hun en form for tryghed, der gør hun sover bedre, både i barnevognen og tremmesengen.
Det er super smart at den kan komme i vaskemaskinen.
Vis mere
Heidi 16-01-2018
Har nu haft denne pose i en måned og er bare så glad for den.
Min datter har altid den rette temperatur når hun vågner efter lur, hvor hun førhen i den gamle pose tit var svedig og klam .
Bruger den også når jeg er på besøg hos andre sol legetæppe .
Vis mere
Lene Gram 15-01-2018
En virkelig flot sovepose, og er også rigtig glad for den, men...

Jeg har to børn, med nogle års mellemrum, så da jeg fik mit andet barn, skulle jeg ud og have en ny sovepose. Jeg lod mig overtale af ekspedienten (ikke hos Pixizoo), til at købe en Sleepbag fremfor Voksiposen, som jeg havde til mit ældste barn. Ekspedienten fremhævede blandt andet, at Sleepbagen kunne vaskes i vaskemaskinen, at den stort set kunne bruges hele året og, at der ikke var noget betræk der skulle tages af. Af disse årsager, samt det virkelig flotte design, valgte jeg at købe Sleepbagen. OG det er korrekt, at man kan vaske posen, og der er heller ikke noget besværligt betræk der skal tages af og på ved vask, men - at den kan bruges stort set året rundt, eller i det mindste op til 24 grader, mener jeg ikke er korrekt.

Vi har netop været tre uger i Malaga, hvor der har været ca. 17 grader om dagen. Vores datter har været ved at svede væk, til trods for, at hun blev puttet i en kortærmet bomuldsbody og at sidevingerne ikke var lukket om hende, og hovedpuden var foldet "bagover", som vist i en video der viser hvordan man bruger den om sommeren, lavet af Sleepbag-folkene selv.

Derudover er der to yderligere ting, jeg finder upraktisk ved Sleepbagen. Den mangler ligesom et bindebånd i bunden, så den også kan bruges i en klapvogn. Vi har haft den i en Babyjogger City Elite, og det er slet ikke til at holde sammen på det nederste af posen.

Endelig syntes jeg den er lidt stiv i det, og derfor svært at putte rundt om baby.

Det skal understreges, at jeg sammenligner med Voksiposen, hvor jeg havde ulddyne til vinterbrug og silkedyne til sommerbrug - dette er en meget dyrere løsning, og måske derfor heller ikke en helt fair sammenligning. Skulle jeg vælge en tredje gang, ville jeg dog helt klart vælge den dyre løsning.

Men igen, sindsygt flot desing - også langt flottere end Voksiposen :)
Vis mere
Lisa 15-01-2018
Købte den til bebs da han var fem måneder gammel og har brugt den hver dag siden. Det er så super nemt at putte ham, på de kolde dage får han en hue og en halsedisse på og så er han klar. Han elsker det bløde inderfoer og nyder også at blive svøbt i posen på gåture, hvor han bare ligger og putter i kulden. Både i barnevogn og klapvogn, hvor det er nemt at spænde ham fast.
Vis mere
Anne Brandt 28-12-2017
Virkelig skøn og lækker sovepose. Vores datter elsker at putte i den, og er tilpas nærmest uanset temperatur. Eneste negative er, at den er knap så smart i en klapvogn - til gengæld er den fantastisk i barnevognen, og kan absolut anbefales. Selv vores dagpleje synes den er virkelig god!
Vis mere
Stine 16-12-2017
Virkelig lækker sleepbag alle pengende værd . Min sidste sovepose gjorde altid min dreng alt for varm og helt svedig denne her holder varmen helt perfekt :)
Og så er den også lækker at se på:)
Kh stine
Vis mere
Louise 15-12-2017
Denne sleepbag er perfekt til barnevognen (går endda i kombivognen, som er lille - dog uden bæreplade) her om vinteren. Det er SÅ nemt at putte deri. Når vi går over til klapvogn, følger sleepbag'en med. Den er også super nem at have med rundt i modsætning til en lift, som er stor og fylder. Her har jeg ofte bærepladen i, så er baby også nem at bære rundt :-)
Vis mere
Cloe 15-12-2017
Jeg tøvede rigtig meget i starten, om dette var pengene værd og om vi fik brugt posen. Men vi bruger den hver dag! Det er genialt. De ligger så godt i den og har en perfekt temperatur og kan blive lagt i den med alm tøj på! Og når man er på besøg hos folk folder vi den bare ud så han kan ligge der og "lege"/, mit bedste køb! Har anbefalet denne til mange og alle der har købt den siger det samme som jeg!
Vis mere
Shabnam 01-12-2017
Det er til dato vores allerbedste køb! Sikke da en lækker sovepose, fantastisk kvalitet; hver eneste gang jeg putter min dreng, så bliver jeg misundelig over, at det ikke er mig der skal sove i den!
Vis mere
Bitten Christ 05-11-2017
Mit barnebarn havde kun ukdundettøj på når han sov i denne pose - han var lækker varm uden at 'koge' - ærgerligt den ikke findes til mødre der kan li' at sove ude
Vis mere
Jeanette Dietz 04-11-2017
Super produkt som alternativ til lift især når det begynder at blive koldt.
Vi købte Sleepbag'en som noget af det første da jeg blev gravid, fordi vi fik af vide den var et 'must have' - og det er den i den grad!
Den er så lækker, nem og baby holdes varm. Vores datter bruger den endnu uden at have ekstra tøj på når hun puttes, og det er 10-15 grader.
Vi er rigtig glade for den især sammen med bærepladen og legestængerne!
Vis mere
Jeanette 29-10-2017
Vi købte Sleepbag'en som noget af det første da jeg blev gravid, fordi vi fik af vide den var et 'must have' - og det er den i den grad!
Den er så lækker, nem og baby holdes varm. Vores datter bruger den endnu uden at have ekstra tøj på når hun puttes (12-15 grader).
Vi er rigtig glade for den især sammen med bærepladeb og legestængerne!
Vis mere
Lena Hansen 28-10-2017
Efter vi er gået over til Sleepbag i barnevognen sover vores søn meget bedre og længere lurer. Han falder endda hurtigere i søvn. Sleepbagen kan helt klart anbefales for dens temperaturstyring og at den kan vaskes.
Vis mere
Camilla Hangaard 02-06-2017
Perfekt pose mindre kan ikke siges . Har prøvet mange soveposer til de 5 ældste børn, og det er aldrig lykkedes mig finde en som de var tempererede i. Denne holder dem tempererede næsten året rundt. Selvfølgelig ikke denne mine tre små har sovet i om sommeren når der er meget varm. Men ellers er den brugt stort set året rundt. Perfekt som legetæppe. Har brugt den i kravlegård eller på gulvet med legestænger til. Jeg har været så glad for denne sovepose, at jeg har købt to idet de to yngste begge brugte en samtidig. Den er dyr men efter min mening pengene værd. Invester også gerne i børeplade og legestænger.
Vis mere
Sara Østergaard 16-03-2016
Vi elsker at sleepbag'en kan bruges til så meget som den kan! Den kan foldes efter årstiderne og barnets størrelse så den kan bruges året rundt (guiden på sleepbag.dk er fantastisk både hvad angår påklædning af baby og foldeteknikker). Derudover kan den ikke bare bruges som sovepose, men også som lift hvis man tilkøber bærepladen, hvilket er fantastisk og prisbesparende!!! Samt når man er på besøg hos bedsteforældrene kan den bruges som legetæppe (ja det kan den da også derhjemme, men der er færre ting der skal flyttes fra A til B).
Så mange funktioner, ved hjælp af lidt tilkøb, er i vores optik fantastisk og vi elsker at ting kan bruges i lang tid samt til mange ting!
Vis mere
Louise Kobberø 14-03-2016
Den er ALLE pengene værd - og mere endnu! :o
Henover vinteren har jeg overhovedet ikke haft nogle bekymringer ved at ligge min datter til at sove i barnevognen, da sleepbag'en holder hende varm!
Vis mere
Michelle Madsen 15-12-2015
Elsker denne Sleepbag som vi fik i dåbsgave:) Mine forældre købte den herinde. Den blev leveret lynhurtigt og tilmed til en super god pris :)
Vis mere
Nikita Lind Kiris 15-10-2015
Elsker min sleepbag sovepose, den har et fedt design og kan foldes så den passer babys alder.
Eneste minus er at det sorte yderstof tiltrækker skidt og hår fra andet materiale. Det er ikke så praktisk, men det betyder selvfølgelig ingenting for funktionaliteten af posen.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt