Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Slyngevuggen

Slyngevuggen hjælper dit barn til en bedre nats søvn og giver derved også dit barn en bedre dags rytme. Vuggens naturlige bevægelser vugger dit barn i søvn og får dit barn til at slappe af i længere tid. Slyngevuggen giver, næsten, 100% søvn garanti og stræber efter at DIT barn, skal få en roligere og bedre nats søvn. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Søvn garanti

Slyngevuggen lover 100% søvn garanti – eller, i hvert fald 99,5%! Bevægelserne gør at dit barn ligeså stille bliver vugget i søvn og vuggen virker både som seng om natten og til lur om dagen. Slyngevuggen er kendt for at kunne hjælpe børn der har ikke sover så længe ad gangen eller har svært ved at falde til ro. Her skal vuggen hjælpe med at få barnet til at slappe af i længere tid og på længere sigt, få barnet til at sove længere lure.

 

Naturlige bevægelser med Slyngevuggen

De naturlige og rolige bevægelser som vuggen giver dit barn, giver ikke blot en bedre nats søvn, men også en roligere dags rytme. Et veludhvilet barn er et glad barn – og gør hverdagen nemmere. Slyngevuggen fås til nyfødt, den originale-model, og når barnet bliver større, skal man skifte til Junior-modellen, som kan bruges af børn helt op til 25 kg. Den Orignale-model fås også i en Organic version, hvor stoffet er lavet af 45% økologisk bomuld og 55% hamp.

 

Hvis dit barn har det med at sove meget korte lure, skal du ikke blive bekymret når dit barn ikke vågner efter de sædvanlige 25-30 minutter i Slyngevuggen. Den krumme form og de stille bevægelser, giver dit barn en helt anden ro i kroppen, som en flad seng eller barnevogn, ikke kan give. 

 

Mere tid til familien

Slyngevuggen sættes nemt op forskellige steder i hjemmet. Med vuggen kommer to skruer, der skal monteres i loftet. Et godt tip ville være at placere den ene skrue i stuen, eller der hvor i opholder jer sammen som familie, og den anden i soveværelset. Det at i kan flytte rundt på vuggen gør at i som familie, kan tilbringe mere tid sammen. Vuggen kan også bruges til ren afslapning og hygge, og hvis barnet er sygt, er Slyngevuggen helt perfekt. Her kan barnet putte sig og blive rask. 

 

Når vejret bliver lunt og varmt, kan vuggen tages med udenfor. Hæng den på en gren i et træ eller tilkøb et af de fine stativer, som vuggen kan hænge i. Skal i på weekendtur, ferie eller skal barnet passes hos sine bedsteforældre, er rejsetasken til Slyngevuggenhelt perfekt! Tasken har plads til både stativ og vugge så i nemt kan have den med på farten.

 

Slyngevuggen hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et udvalg af Slyngevugger samt tilbehør. Skal der handles stort ind, kan du med fordel benytte dig af vores tilbudsforespørgsel. Jo mere du køber, jo bedre tilbud er vi i stand til at tilbyde dig! 

 

Vi stræber meget efter at give vores kunder den bedste oplevelse her på siden. Dette afspejles i vores 5 stjerner på Trustpilot som vi er utroligt stolte af. 

 

Har du spørgsmål før, under eller efter dit køb, er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice på telefon eller mail – de sidder altid klar til at hjælpe med et smil!