Spar 15% EKSTRA på hele Outlet med rabatkoden: "OUTLET15"

Filtrering

Smallstuff

Smallstuff er et dansk designbrand, som laver tekstiler og legetøj - ofte i en retrostil. Deres produkter er lavet efter den bedste kvalitet, og sortimentet strækker sig helt fra de nyfødte og op til 11-12 års alderen. Er du på udkig efter ammepudersengetøj eller andre småting fra Smallstuff, så har vi her på siden helt sikkert noget for dig. Giv børneværelset en farverig makeover med produkter fra Smallstuffs store sortiment!

Side:
  1. Side 1 af 4

Smallstuff er et danskdesignet brand, der laver børnetøj, babytekstiler og legetøj i retrostil. Smallstuff er kendetegnet ved at alle deres produkter er lavet efter Øko-Tex 100 standard og til børn fra 0-14 års alderen. Smallstuff og høj kvalitet hænger unægtelig sammen.

 

Smallstuff produkter - farverigt kvalitet 

Smallstuffs kollektioner strækker sig bredt og fælles for alle produkterne er, at materialerne er i højeste kvalitet. Produkterne tæller håndhæklet, strikket og syet interiør til et farverigt børneværelse. Produkterne er virkelige lækre, og meget børnevenlige. Oveni er de Øko-Tex 100 standard mærket, så du kan trygt lade dine børn lege og være med produkterne.

Blandt vores mest populære produkter kan der nævnes vores udvalg af Smallstuff sengetøj, som vi har i farver til både drenge og piger, smallstuff dukkevogn, som er en elegant vogn der fås i flere farver og hæklede bamser og dukker, som virkelig er blevet populære.

På Pixizoo finder udover du altid eftertragtede produkter også alt fra lækre puslepuder, sengerande og ammepuder, sødt hæklet legetøj og retro børneinteriør til lækkert Øko-Tex 100 standard undertøj og nattøj til børn fra 0-14 år.

Her på Pixizoo finder du altid gode priser på de lækre produkter fra Smallstuff. Leder du efter Smallstuff tilbud, så vil du altid herpå Pixizoo finde de bedste priser på markedet. Hos Pixizoo er der med andre ord altid Smallstuff udsalg, da vi generelt er meget konkurrencedygtige herpå.

 

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected]