Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Sneakers

Ingen har ens fødder og dette gælder også de små børnefødder. Det ved vi her hos Pixizoo. Derfor et stort udvalg af seje og flotte sneakers. Dyk ned i vores udvalg og find de sneakers der både passer til dit barn fodform og falder i din smag.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Seje og behagelige

De rigtige sko er lige så vigtige for dig, som det er for dit barn. Og med et par flotte og seje sneakers, kan dit barn komfortabelt og frit boltre sig, løbe og have det sjovt. Sneakers er et godt valg, når det kommer til valget af dit barns næste par børnesko. Sneakers har ofte en solid og god gummisål, som er med til at støtte foden når dit barn tumler rundt. Sneakers er også lette sko, hvilket helt klart også er et plus for dit barn. Er sikker på dit barn vil elske, at med de rette par sneakers, vil de føle at de kan løbe meget hurtigere. 

   

Sneakers til enhver lejlighed

Skal dit barn i børnehave eller skal til en børnefødselsdag, har vi her hos Pixizoo sneakers til de fleste lejligheder. Angulus er bl.a. er et mærke i vores sortiment som laver flotte børnesko, som vil passe perfekt til en festlig anledning. Deres flotte sneakers med glitter eller shine, vil dit barn helt sikkert elske at have på. Er det blot et par ny sneakers til at tage på ned i børnehaven, kan New Balance børne sneakers være en mulighed. Vi har flere af deres modeller i flotte farver, som helt klart ville kunne klare til alt det leg dit barn foretager sig i børnehaven. 


   

Sporty i hverdagen

Da sneakers kom til startede de ud som en sportssko. I dag er dette sporty element stadig en del af sneakers til hverdagsbrug. Hvis dit barn elsker at bevæge sig, er det sporty element i dag også en del af sneakers til børn. I vores sortiment har vi bl.a. mærker som Hummel og Puma, som helt klart vil tilføje noget sporty til dit barns hverdag. Er du specifikt interesseret i sneakers til barn i forbindelse med sport, kan du finde de rette sneakers hos os. Inden for mærket Hummel, har vi en række af deres sneakers inde for kategorien Hummel Sport. Her kan du helt sikkert finde et par sneakers til dit barn, som de kan bevæge sig komfortabelt i. Med et par sneakers fra os, har sport for dit barn aldrig været sejere.