Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Pris
  1. kr20
    kr50

Specialday

Forlaget Specialday startede i 2006 af Rikke Lénart og Tanja Stenfeldt. De har specialiseret sig i udgivelse af barnets første bog. Alt med et præg af en unik kvalitet i et nostalgisk og tidløst design. Alt, hvad de rører ved, er gennemført, og der er intet overladt til tilfældighederne. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvad er Specialday? 

Specialday bunder i tanken om, at når man har fået et barn, er hverdag noget ganske særligt. Tiden går i et særligt tempo, når ens guldklump er lille. Inden man får set sig om, er det første år gået. 

Hvad end det er første eller andet barn, så er de første år noget ganske særligt. Med barnets bog fra Specialday har du mulighed for at skabe en unik fortælling, hvor du samler alle jeres special days som familie.  

Specialday har gjort det nemt for dig at vælge mellem enten en bog eller et album. Med bogen får du en smukt udsmykket bog, hvor du skal skrive om alle de specielle øjeblikke – både store og små. Hvis du vælger albummet, får du et smart ringbind, hvor du selv kan tilføje fotosider og andre tillægssider. Desuden har Specialday udviklet nogle mindekort, som du kan bruge allerede i graviditeten. 

Uanset hvilken type bog, du vælger, er du sikker på, at der åbner sig en verden, som er smukt udsmykket med Specialdays unikke æstetik. 

 

Specialday og hele familien 

Siden 2006 har Tanja og Christian, som ejer Specialday hyldet minder og øjeblikke, som er værd at gemme. Men Specialday handler om mere end bare det. Det handler om alle elementerne, som udgør en familie. Arv og rødder. 

Arv og rødder danner ifølge Specialday et fundament for vores små guldklumpers udvikling af deres identitet. Derfor forsøger de ikke bare at omfavne hverdagens særlige dage. De forsøger også at give plads til hele familiens liv. 

Derfor har de lavet en bog specielt udviklet til bedsteforældrene, sådan at de kan dele deres minder og specielle øjeblikke, som har gjort dem til dem de er. En hvor de nemt kan give deres arv og rødder videre til den nye generation på skrift.

 

Tips til at skrive barnets bog 

Når man skal skrive barnets bog, så er der mange ting, man skal huske at have med! Vi har samle nogle tips, som måske kan gøre det lidt lettere at skrive i bogen! 

-      Saml alle billeder i en bestemt mappe på skrivebordet. Så er det nemt at fremkalde billeder til bogen 

-      Få billeder fra venner og familie. De bedste billeder gemmer sig nogle gange hos andre. Husk at spørg, så du har mulighed for at få dem i bogen. 

-      Skriv milepæleneind i din kalender. Så kan du nemt finde dem, selvom der går lidt tid mellem, at du skriver i bogen

-      Skriv løbende i bogen. Så er du sikker på, at du får alle øjeblikkene med. 

 

Shop bøger hos Pixizoo

Hos Pixizoo har du kundernes garanti for, at du handler et sikkert sted. Med vores 5 stjerner på Trustpilot er du sikkert god behandling. Og ved du hvad? Vi tilbyder både prismatch og prisgaranti! Det betyder, at du altid er sikker på at få den bedste pris hos Pixizoo. 

Hus at se vores store udvalg af bøger til både store og små.