Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Farve
  1. GulGul (1)
Pris
  1. kr120
    kr350

Speed Car

Har du børn, der elsker køretøjer og fart over feltet? Så tag et kig på vores fine udvalg af Speed Car. Her er garanteret timevis af leg med fart på. Du finder fjernstyrede biler, racerbaner, lastbiler og meget mere lige her på siden. Tag et kig på alt det seje legetøj fra Speed Car lige her. God fornøjelse!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvad er Speed Car?

Speed Car er et brand, hvor fart, maskiner og køretøjer er i fokus. I vores sortiment her på siden finder du et stort udvalg af forskellige produkter fra Speed Car. 

 

Til familiens mindste over 2 år vil metalbilerne, gravemaskiner og lastbilerne være et hit. Her kan der udforskes sociale roller og eksperimenteres med bilernes fart på stuegulvet. Maskinerne og køretøjerne har sjove funktioner hver især. 

 

Har du lidt større børn i 6-7-årsalderen eller ældre, vil de fjernstyrede biler fra Speed Car være et sikkert hit. Her er der i høj grad sikret fart over feltet i stuen eller udenfor på fortov eller asfalt. 

 

Leg med fart

Er i en familie med fart i blodet, eller er der blot en naturlig interesse for fart og motorlyde, så prøv en af de sjove fjernstyrede biler eller den sjove racerbane fra Speed Car, som kan bygges lige som man har lyst. Lav skarpe sving og/eller lange stykker, hvor der rigtig kan komme fart i racerbilen. 

 

Bilerne, lastbilerne, landbrugskøretøjerne og de fjernstyrede biler har alle mange flotte detaljer, og ligner miniudgaver af rigtige køretøjer. 

 

Se også vores kategori fyldt med seje biler og andre køretøjer lige her.

 

Dyst mod venner og familie

Er I en familie, som godt kan lide at konkurrere og dyste mod hinanden? Så burde i anskaffe jer en fjernstyret bil fra Speed Car, hvor der er sikret timevis af sjov leg og konkurrence.

 

Lav evt. en bane og dyst mod hinanden i familien eller mod vennerne. Hvem kommer hurtigst gennem forhindringen? Det er med garanti noget, der vil skabe glæde i hele familien. Som voksen er det nemt at finde dit indre barn frem, når du står med kontrollen til en af de seje fjernstyrede biler fra Speed Car.

 

Køb Speed Car hos Pixizoo

Når du køber et af de seje stykker legetøj fra Speed Car hos Pixizoo, vil vi gøre vores bedste for at give dig den bedste oplevelse. Vi giver dig 365 dages returret, for vi ved godt, at det kan være svært at nå alt ting med børn i hverdagen. Derudover giver vi dig 365 dages returret og bytter gerne til anden vare, hvis dette ønskes. 

 

For altid at kunne tilbyde dig den bedste mulige pris, giver vi prisgaranti og har prismatch, hvis du finder varen billigere et andet sted før eller op til 7 dage efter dit køb. 

Møder du nogle spørgsmål før, under eller efter din ordre, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, der hjertens gerne vil hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp uden for vores åbningstid, så tag et kig i vores FAQ, hvor du finder svar på de mest stillede spørgsmål.

 

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse her på siden.