Crazy Days - Vanvittige priser

Spring Summer

Der er ikke noget bedre end at se sit barn more sig. Med legetøj fra Spring Summer kan dit barn bare more sig i timevis. Kært barn har mange navne, hvorfor udvalget er bredt, så dit barn ikke skal nøjes. Spring Summer er den ideelle legekammerat, hvad enten det er alene, med en god ven eller forældre. Så hvad venter I på? Spring ud i det!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Spring Summers produkter

Spring Summer er kendt for deres legetøj i alverdens afskygninger. Der er legetøj til alle aldre, så dit barn kan skabe sjove minder for resten af livet gennem sin opvækst – og måske dit eget indre legebarn bliver fundet frem. Her kan du få alt lige fra en trillebør, indianertelt, vandgevær, vandpistol, fodboldsæt, kroketspil, limbosæt, frisbee golf, babygynge, sandkassegraver, lyskurve, dåsekastespil til kongespil. Det er kun fantasien, som sætter grænser, så nu er det bare med at gå på opdagelse i Spring Summers fantastiske verden af legetøj!

                          

Kombiner med Spring Summer 

Forestil dig , hvordan dit barn løber rundt i haven og leger med en en Spring Summer vandpistol  på en varm sommerdag - måske  iført  krokodille Sunnylife badevinger, så dit barn hele tiden er klædt på til en tur i svømmebassinet. Hvis du er vild med sandgraveren fra Spring Summer, kræver det naturligvis, at I har en sandkasse, hvis sandgraveren skal kunne bruges på bedst mulig vis.  Når dit barn spiller fodbold med sit fodboldsæt fra Spring Summer, vil det rigtig kunne føle sig som en ægte fodboldspiller,  hvis det er iført et landsholdsæt. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad netop I ønsker at kombinere med legetøjet fra Spring Summer. 

 

Læring gennem leg 

Ikke nok med, at de fleste vil give hinanden ret i, at vores små guldklumper lærer bedst gennem leg, men det er også videnskabeligt bevist. På denne måde kan det være med til at styrke dit barns kreative-og motoriske evner, som de kan tage med sig hele livet igennem. Spring Summers trillebør er blandt andet rigtig god til at træne dit barns balance og læren hertil. Eller dåsekastespillet med de tilhørende ærteposer, hvor dit barn, med de tilhørende ærteposer, kan træne hånd- og øje koordinationen. Nu kan dit barn skyde mod målet, som er at vælte dåserne eller benytte dem til gribe-og kaste øvelser.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Pixizoo står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle brænde inde med spørgsmål eller blot ønsker en hyggelig snak med en af vores søde medarbejdere. Det er også muligt at blive Pixizoo Plus medlem, hvor du får du en lang række fordele. Eller du kan tage et kig i vores populære Pixizoo magasin, hvor du blandt andet kan finde produktanmeldelser og opskrifter.