Kun i aften: Spar 20% på Voksi

Filtrering
Pris
  1. kr139
    kr3099

Stokke

Norske Stokke startede helt tilbage i 1932 med at lave lænestole, siddeløsninger og systemer til hjemmekontoret. Først i 1972 blev de første produkter til børn lanceret, hvor den ikoniske Tripp Trapp stol blev designet. Siden dengang har sortimentet udviklet sig til kun at bestå af luksus børnemøbler og udstyr indenfor højstolebarnevogne, babylifte og meget mere. Stokke har i mere end 40 år haft barnets interesse i højsædet, og ved at skabe produkter der sikrer funktionalitet, ergonomi og komfort i et tidsløst design har mange hjem den dag i dag ikoniske produkter fra Stokke, som aldrig går af mode.

Stokke - unikt design af barnevogne, bæreseler og højstole

Det norsk baseret firma Stokke har designet og produceret premium produkter til børn og babyer siden 1972. I dag bliver de populære produkter fra Stokke distribueret til det meste af verdenen og har opnået stor anerkendelse for deres unikke og innovative design.

Filosofi - ergonomiske produkter der stimulerer barnet

Kernefilosofien bag alle Stokkes produkter er den samme, som da de lanceret det første produkt til børn; at designe produkter ud fra barnets bedste interesser. Produkterne fra Stokke er designet til, at stimulere barnets udvikling og styrke båndet mellem forældrene og deres barn. Udgangspunktet for denne filosofi er, at Stokke anerkender og prioriterer vigtigheden af, at dit barn føler sig sikker og tryg, der biddrager til en endnu stærkere tilknytning til forældrene. 

Populære og prisvindende Stokke produkter

Sortimentet af produkter tæller blandt andet barnevogne, højstole, tilbehør og bæreseler. At Stokke er anset som et innovativ brand kan illustreres ud fra principperne ”højere er bedre” og ”forældrevendt”. Disse principper blev for alvor kendt i 2003, da Stokke introducerede den innovative Stokke® Xplory®  , der netop har en høj forældrevendt siddeposition. Bæreselen Stokke® MyCarrier er endnu et populært produkt. Denne pisvindende 3-i-1 bæresele er unik i dens design, funktionalitet og ergonomiske hensyn til både forældre og børn. Stokke® MyCarrier bruges i høj grad herhjemme af børnefamilier, og er ligeledes oplagt til at benytte på ferie og rejser.

 

Gode priser på Stokke MyCarrier og tilbehør på Pixizoo.dk

Vi har et bredt udvalg af produkter der blandt andet tæller Stokke barnevogn, bæreseler og tilbehør. Stokke tilbehør er ligesom hovedprodukterne unikke, langtidsholdbare og ergonomisk designet for at fremme trivslen for både forældre og barn.
 

Har du spørgsmål til produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til, at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected]