Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Farve
  1. BlåBlå (2)
  2. HvidHvid (5)
Pris
  1. kr120
    kr490

Stokke Flexi Bath

Stokke Flexi Bath er et praktisk og funktionelt badekar, der kan bruges fra fødslen og op til 4-års alderen. Badekaret er innovativt med sit sammenklappelige funktion, som gør det nemt at opbevare bag døren, under skabet eller tage med på ferie. Flexi Bath har en skridsikker bund og en varmefølsom prop i bunden, så du ikke skal bekymre dig om dit barns badevandstemperatur. Find et væld af skønne farver af Stokke Flexi Bath.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Stokke Flexi Bath: Prisbelønnet badekar

Du kender med garanti Stokke, som bl.a. laver den ikoniske Tripp Trapp stol og de populære og moderne Stokke Steps produkter. Gør det til en fest at give dit barn et bad med det populære og prisbelønnede Stokke Flexi Bath som har vundet stor anerkendelse. Flexi Bath er fremstillet fri for giftige og sundhedsfarlige kemikalier. Med et badekar kan du bade dit barn helt fra spæd, ved at tilkøbe den smarte Stokke badestol, som er designet til at sætte på Stokke Flexi Bath. Når dit barn er spæd eller vejer op til 10 kg, kan du skåne dig selv ved at tilkøbe et Stokke Flexi Bath Stativ – så du får dit barn op i en behagelig højde.

   

Lige så snart dit barn kan sidde selv, kan han eller hun sidde sikkert i Stokke Flexi Bath og plaske med vand, når det er badetid. Stokke badekaret har en skridsikker bund både ind- og udvendigt, så dit barn sidder sikkert samtidigt med at badekaret står sikkert på gulvet. Badekarret kan bruges helt op til 4-års alderen. Når dit barn er vokset ud af Stokke Flexi Bath, vil dit barn med garanti savne badekarret – men det er der råd for! Stokke har nemlig udvidet med Stokke Flexi Bath XL som dit barn kan passe op til 6-års alderen.

   

Funktionelt og innovativt badekar

Flexi Bath er et funktionelt badekar. Undgå at få vand ud over hele gulvet, når du skal tømme badekarret efter bad. Stokke Flexi Bath er nemlig udstyret med en bundprop i silikone som er nem at åbne i det fyldte badekar. Proppen er desuden varmefølsom og skifter farve alt efter vandets temperatur, så du nemt kan sikre dig at badevandet har en optimal badevandstemperatur til dit barn – så du behøves ikke længere at forsøge dit frem med albuen eller badetermometeret, du alligevel aldrig kan finde.

  

Stokke Flexi Bath er et smart sammenklappeligt bærebart badekar, der nemt kan klappes fladt sammen og dermed fylder begrænset på badeværelset – det kan især være dejligt hvis pladsen er lidt trang. Du kan nemt sætte Flexi Bath under vasken, bag døren eller ovenpå skabet. Flexi Bath er også nem at tage med på ferie eller med hjem til bedsteforældrene, med sit sammenklappelige design.

  

Køb dit Stokke Flexi Bath hos Pixizoo

Stokke er kendt for at lave produkter i et vælg et skønne farver. Stokke Flexi Bath er ingen undtagelse og er også at finde et hav af skønne farver, både i transparent og gennemfarvet med flotte kontraster – det skal nemlig ikke være kedeligt at gå i bad. Se også det store Stokke udvalg lige her. Køb dit Stokke Flexi Bath hos Pixizoo med hurtig levering på 1-3 hverdage efter dit køb.