Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Stokke Steps

Stokke Steps har gennem årene udviklet smarte, bæredygtige produkter, der er i barnets bedste interesse og fremmer kontakten mellem barn og forældre. Stokke Steps er blandt andet kendt for deres alsidige sortiment af justerbare siddeløsninger, som bringer din baby med til bords. Disse innovative højstole kan tilpasses i takt med, at barnet vokser og kan bruges helt frem til 10 års alderen. Så står du og mangler en smart siddeløsning, som dit barn kan drage nytte af i mange år, så lad dig inspirere af det store udvalg.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Stokke steps alsidige højstole

Stokke Steps er særligt kendt for deres populære højstole, som udvikler sig i takt med, at dit barn gør. Den innovative siddeløsning gør det muligt for dit barn uanset alder at sidde sikkert med til bords, så kontakten mellem barnet og resten af familien øges. Stolene i sig selv er udstyret med flere smarte justerbare funktioner, som er med til at give dit barn den rette støtte og komfort. Det omfatter blandt andet en justerbar fodstøtte, som kan tilpasses barnets størrelse til og med 10 års alderen. Derudover er Stokke Steps stolene yderst nemme at rengøre, da de har en innovativ wipe-clean overflade – du kan derfor hurtigt tørre stolen over efter ethvert måltid, så den altid er klar til brug. Sidst, men ikke mindst, så er det muligt at tilpasse stolene til det enkelte barns behov og alder ved at tilkøbe forskelligt Stokke Steps tilbehør såsom hynder, bakker og babyskråstole. Dét kombineret med den rigtig gode kvalitet er med til at gøre, at Stokke Steps stolen kan bruges i rigtig mange år.

 

Skandinavisk kvalitet og design

Stokke Steps bygger på en nordisk designtradition, hvilket kommer til udtryk både i kvaliteten og designet. Der er tænkt over alle ergonomiske detaljer, så du kan være sikker på, at dit barn sidder trygt og godt i alle deres produkter. Som virksomhed har Stokke Steps yderst høje produktionsstandarder og de benytter sig derfor udelukkende af holdbare og robuste materialer, som er skånsomme overfor miljøet og kan holde i mange år. De ynder at bruge forskellige træsorter, hvilket er med til at understøtte deres forkærlighed til moderne skandinavisk design.

 

Konkurrencedygtige priser og god service

Her i Pixizoo er det vigtigt for os, at vores kunder går herfra med et smil på læberne. Derfor bestræber vi os på at være konkurrencedygtige på priserne, samtidig med at vi ønsker at yde en god kundeservice. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi altid tager os den nødvendige tid til at besvare samtlige af vores kunders spørgsmål, så de kan føle sig klædt på til at træffe de rette beslutninger. Vi ved nemlig, at det som nybagt forælder ellers kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i det store hav af mærker og produkter.

 

Så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores Stokke Steps produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os via chatten, på vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15 eller på [email protected]. Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.