Spar 15% EKSTRA på hele Outlet med rabatkoden: "OUTLET15"

Filtrering
Materiale
  1. Læder (1)
  2. Lærred / PU Læder (41)
Pris
  1. kr20
    kr1849

Storksak

Storksak er en engelsk designvirksomhed, som har eksisteret siden 2003. Storksak har gjort en dyd ud af at skabe pusletasker, som på samme tid er funktionel, moderigtig og af bedste kvalitet. Luksus pusletaskerne fra Storksak er fremstillet i et lækkert materiale, og findes i mange forskellige modeller, så der helt sikkert er noget for dig i blandt. Se Pixizoo's store udvalg af Storksak pusletasker og tilbehør lige her!

Side:
  1. Side 1 af 2

Storksak - luksus pusletasker

Den engelske designer virksomhed Storksak blev dannet i 2003, og siden da har de designet og produceret pusletasker med højeste funktionalitet og i smuk design. Succesen har været stor og visionen, at lave luksus pusletasker der formår at kombinere funktionalitet og moderigtigt design, har ramt markedets efterspørgsel flot.

Prisvindende pusletaske – luksus kollektion til både mænd og kvinder 

Storksak har igennem tiden vundet flere design awards, blandt andet for deres populære Storksak Elizabeth pusletaske. Denne pusle taske fra Storksak er en af virksomhedens signatur produkter, vandt ”Best Changing Bag” i 2011 Junior Design Awards og har siden høstet flere anerkendelser. Alle baby taskerne er kendetegnet ved at være produceret i lækre materialer og farver, som ligeledes har en høj detaljegrad. Alle taskerne har eksempelvis et foret pusleunderlag og en thermo isoleret flaskeholder integreret i tasken.

 

Storksak på Pixizoo – stort udvalg og tilbud på Storksak pusletasker

Her på Pixizoo fører vi naturligvis Storksaks pusletasker. Vores udvalg er nøje udvalgt, og vi fører nogle af de mest populære modeller. Dette er blandt andet Storksak Elizabeth, Storksak Sofia, Storksak Ashley og unisex modellen Storksak Aubrey. Pusletaskerne er hovedsageligt målrettet den modebevidste kvinde, som ikke går på kompromis med hverken design eller funktionaliteten. Her skiller pusletaske Aubrey sig ud, da den er designet til unisex, så den kan benyttes af både fædre og mødre. Du kan også finde en lang række andre pusletasker, bl.a. fra Ida Ising - så kig dig bare omkring og bliv inspireret!