3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Sunnylife

Sunnylife er et australsk brand, hvis største mission er at skabe sommerstemning verden over! Hos Pixizoo finder du et spændende udvalg af bl.a. baderinge, badebassiner og badebolde fra Sunnylife, som helt sikkert vil være et hit hos dit barn. Så slip fantasien løs i det sprudlende og fantasifulde sommerunivers, og gør baghaven, ferien eller sommerhusturen endnu sjovere!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Sunnylife – skæg og ballade i sommersolen 

Sunnylife er et fantasifuldt og populært australsk brand med en stor mission om at udbrede den australske sommerånd verden over, og skabe massevis af smil, skæg og ballade! Sunnylife blev grundlagt i 2003, og har sidenhen kæmpet sig til førstepladsen, som det førende brand indenfor must-have sommerting.  

Sunnylife producerer et kæmpe udvalg af trendy sommeritems til enhver lejlighed, og gør sit for, at både hverdagen og ferien bliver lidt mere farverig og festlig! Det er derfor heller ikke uden grund, at Sunnylifes produkter bliver vist overalt på sociale medier og i modemagasiner. Sommeren skal nemlig være sjov, og det bliver den, når vi drysser lidt magi udover det hele, og skaber mindeværdige øjeblikke med fantasifulde baderinge, badedyr, badebassiner osv.

 

Sommersjov både til ferien og hjemme i haven

Med sine smarte og farverige badebassiner kan Sunnylife pifte enhver baghave op, og skabe en sand sommerstemning! Badebassinerne passer perfekt til varme sommerdage, hvor solen står højt, og dine børn kan plaske rundt og lege, eller springe igennem vandstrålerne fra de sjove sprinklerdyr. 

Feriestemningen ryger også helt i top, når ungerne kan flyde rundt med Sunnylifes sjove baderinge i alverdens trendy former, som: flamingoer, enhjørninger, krabber, giraffer og endda palmeøer! Dine børn kan også spille bold med de smarte 3D badebolde, som bare gør det lidt sjove at lege i poolen, på stranden eller hjemme i haven. Skulle dine børn få brug for noget smart badetøj, så kig endelig på vores udvalg af badedragter og badebukser.

 

Sjov i poolen, men pas på solen!

Udendørsleg om sommeren, kan være mægtig sjovt for små vandhunde og strandløver. Det er derfor vigtigt at tage sine forholdsregler, når man opholder sig i solen. Om sommeren er solen nemlig ekstra skrap, og børn skal derfor smøres godt ind i en høj solfaktor, når de opholder sig udendørs. Kræftens bekæmpelse har i den forbindelse lavet den gode huskeregel til solcreme – én krop, én kop!

 

Det er også en god idé med skyggehygge mellem 12-15, hvor solen er skarpest. Her kan vandhundene og strandløverne få sig et lille hvil, og blive smurt godt ind i solcreme igen. Gensmørring er nemlig nødvendigt, når børnene plasker rundt i vandet eller sveder. Som en ekstra beskyttelse, kan en solhat også være effektiv til at beskytte nakke og ansigt fra solens stråler. Du kan blandt andet tjekke vores udvalg af solhatte ud og se, om der er en, som passer til dit barns behov. 

 

Skønt udvalg af Sunnylife produkter

Hos pixizoo har vi et skønt udvalg af de flotte sommeritems fra Sunnylife.  Vi har prisgaranti og prismatch, så vi bestræber os altid på at give dig den bedste pris på markedet. Så kom i sommerstemning, og tjek vores udvalg af Sunnylifes fantasifulde og farveringe sommerprodukter ud!