Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Anbefalet alder
  1. Ca. 0 til 18 mdr (1)
  2. Ca. 0 til 24 mdr (1)
Pris
  1. kr750
    kr1250

Swandoo

Swandoo er en nyere tysk og innovativ global virksomhed, skabt af passionerede forældre som havde en følelse af, at de manglede noget ordentligt udstyr til deres børn. Autostolene fra Swandoo er produceret med fokus på at skabe en sikker og langtidsholdbar løsning, som forældre kan få glæde af i lang tid. Virksomheden har taget det tyske marked med storm, og nu findes deres innovative autostole også hos os ved Pixizoo.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Swandoo, har du hørt om dem?

 

Det tyske brand Swandoo tog det tyske marked med storm, og det er med god grund! Deres anmelderroste model Albert har sikkerheden i top med et lækkert design. Swandoo har vundet flere designpriser for deres flotte produkter, som gør at de skiller sig ud fra det ellers konkurrenceprægede marked for autostole. Du kan med god grund godt holde øje med Swandoo, da strategien for virksomheden de næste par år, går på at Swandoo gerne vil designe og producere endnu flere innovative premium løsninger, som skal gøre den moderne families hverdag lettere. Ambitionen bag det tyske brand kan analyseres i deres logo; en svane - for Swandoo repræsenterer svanen hvad der er vigtigt for dem som virksomhed, nemlig deres lange familieforhold, fokus på velvære og passe på familien.

 

Ikke nok med at deres autostole vinder priser for deres flotte design, er de også kendt for at være et meget alsidigt produkt som gør forældres hverdag nemmere. Autostolene passer nemlig på de fleste barnevogne, de monteres blot med de medfølgende greb. Det betyder at du som forældre kan tage autostolen, med din baby i, direkte over i barnevognen efter en køretur. Det giver autostolen mere end blot ét brugsformål, og skaber en alt-i-en-løsning. Godt miljøet og godt for din pengepung. 

 

Swandoo autostole er lavet af forældre til forældre

 

Autostolene blev til virkelighed, da skaberne af virksomheden ikke følte der fandtes det rette produkt på markedet til deres egen børn. Det måtte der gøres noget ved! Swandoos første produkt, autostolen Albert, er et rigtig godt bud på en god, sikker og kompetent autostol til bilen. Stolen er testvinder ved FDM og Forbrugerrådet Tænk, hvor den scorede højt på parametre som sikkerhed, betjening, plads, komfort og fri for skadelige stoffer. Som tidligere nævnt har Albert modellen også vundet flere designpriser, grundet dens stilsikre udseende. Autostolen Albert passer til nyfødte og endda også til for tidligt fødte babyer. Med autostolen følger der en speciel pude, som kan bruges til for tidligt fødte og nyfødte op til 6 kg. Derudover kan stolen selvfølgelig også bruges til større børn, helt op til 18 måneder svarende til en vægt på 13 kg.

 

Den Swandoos nyeste model hedder Marie, og har nogle andre funktioner end den lidt ældre Albert. Marie modellen kan bruges til og med barnet rammer 4 års alderen. Dog kan autostolen kun bruges til og med 18 kg. Stolen har det smarte 360 graders funktion, som gør designet mere intuitivt, brugervenligt og ergonomisk at bruge. Marie modellen lever også op til forventningerne, som mærket også er kendt for. Sikkerheden i top ved denne model, og autostolen er bl.a. udstyret med Side Impact Buddy, der beskytter mod kraftfulde sidekollisioner hvis uheldet er ude.

 

Det perfekte match til bilferien

 

Hvis jeres familie er til kør-selv ferie, kender du godt følelsen af kilometerne af tysk motorvej der triller væk under dig. Og her kan det ikke understreges nok hvor vigtigt det er at have en god autostol til din baby eller dit barn, for at køreturen bliver en succes. Nogen gange skal der god underholdning til, så det skal der selvfølgelig også findes plads til på bagsædet. Hvis I mangler mere udstyr til kør-selv ferien, har vi et stort udvalg af tilbehør til autostole som vil gøre køreturen, kort eller lang, mere bekvem for familien 

 

Vi har stort udvalg af baby udstyr

 

Der findes mange produkter når det kommer til babyudstyr! Du kan derfor klikke rundt på vores shop, og se vores store univers af alt hvad du har brug for til din baby.Vi har bl.a. et stort udvalg af babyalarmer, tilbehør til bilen og barnevogne