3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Tanner

Et legekøkken giver anledning til mange timers sjov. Og med det flotte legemad og køkkenudstyr fra Tanner, bliver legen kun sjovere og mere realistisk. Legetøjet har et utroligt flot og vellignende design, som vil vække begejstring hos de fleste børn. Kig rundt på siden, og lad dig inspirere af alt det flotte mad og udstyr i træ fra Tanner. God fornøjelse!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Realistisk hverdagsleg med legetøj fra Tanner

Tanner er en verden af flot udstyr og mad til legekøkkenet. Produkterne ligner rigtig mad, herunder for eksempel ost, kage og dåsemad. Meget af maden er velkendte mærker som, Knoppers og Kelloggs. Det vil helt sikkert være med til at gøre legen mere realistisk og hverdagsagtig.

 

Med den flotte købmandsbod fra Tanner og de flotte indkøbskurve i børnestørrelse kan barnet tage på shoppingtur, inden turen går hjem til legekøkkenet, hvor maden kan opbevares og forberedes. Det giver anledning til at lege med sine bedste venner, hvor den ene er købmand og den anden er kunde, der besøger biksen. Hjemme ved legekøkkenet kan man lege den populære leg ’far, mor og børn’.

 

De fleste af produkterne fra Tanner er i træ eller metal, som gør legetøjet ekstra holdbart – det kan dermed tåle at blive leget med. Produkterne har super flotte detaljer, der gør dem mere realistiske.

 

Rollespilsleg – hvorfor er det sundt for børn?

Rollespilsleg er super sundt for barnet, da det giver anledning til at udforske forskellige sociale roller. Produkterne fra Tanner gør legen både sjov og lærerig på samme tid.

 

Derudover lærer dit barn at bruge fantasien, som er en meget vigtig evne at lære. Det vil være en fordel for dit barn i fremtiden, for eksempel når de kommer i skolealderen. Her er det vigtigt at have en god fantasi til for eksempel at skrive dansk-afleveringer eller i billedkunst, hvor fantasien er i fokus.

 

En anden positiv ting ved rollespilsleg er, at ordforrådet udvides. Når børn leger i forskellige roller med hinanden, lytter de til hinanden og suger nye ord til sig.

 

Produkterne fra Tanner er ideelle til rollespilsleg, da legekøkken og -mad er ting, som man bruger i hverdagen sammen med familien.

 

Hvorfor imiterer mit barn mig?

Du ser dit barn stå i sit legekøkken, og ser at dine daglige gøremål, i for eksempel køkkenet, bliver imiteret. Bare rolig, det er helt normalt, og en del af en sund udvikling hos dit barn!

 

Allerede fra barnet er en lille baby, vil det afkode og efterlige dine ansigtsudtryk. Det er helt normalt, da det ligger naturligt i os at imitere de mennesker, man godt kan lide.

 

Når barnet genskaber dine aktiviteter i et køkken, vil det samtidig øge den fremtidige naturlige interesse for madlavning. Det er altså både sjovt og lærerigt at lege med produkterne fra Tanner.

 

Når du køber Tanner hos Pixizoo

Skal dit barn have et legekøkken, eller trænger legemaden til en opgradering eller udvidelse, så er du kommet til det helt rigtige sted. Når du køber produkterne fra Tanner hos Pixizoo, giver vi dig altid en god og tryg oplevelse. Du får tryghed hele vejen igennem både før, under og efter din ordre. Vi giver dig prismatch, prisgaranti og ubegrænset returret.

 

Vi ønsker dig en god fornøjelse her på siden – og på resten af shoppen!