Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Teddykompaniet

Farve
 1. GråGrå (2)
 2. GrønGrøn (2)
 3. LyserødLyserød (2)
Pris
 1. kr70
  kr190

Teddykompaniet

Teddykompaniet startede for snart 20 år siden i Sverige. Da Raili Norling blev bedstemor, startede idéen om bløde tøjdyr til børnene, og siden da tog det fart. Virksomheden har gjort en dyd ud af at skabe tøjdyr af bedste kvalitet, og stiller derfor høje krav til deres leverandører. Se vores store udvalg af tøjdyr fra Teddykompaniet, og find barnets nye favorit!

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Skal mit barn have en bamse eller sutteklud?

En bamse eller sutteklud er ikke en nødvendighed for dit barn, men kan give tryghed og nærvær, selv når forældrene ikke er tilstede. Det er derfor en rigtig god ting at overveje.

 

Stort set alle børn elsker bamser, og det er der en helt speciel grund til. Barnet oplever bamsen eller suttekluden som en tryghedsven, der giver selvtillid til at klare sig i de situationer, hvor de voksne omsorgspersoner ikke lige er i nærheden. Du vil opleve din guldklump springe ud i flere ting på egen hånd, med en ven fra Teddykompaniet ved sin side.

 

Se hele vores udvalg af søde bamsevenner her.

 

Teddykompaniet – en verden af trofaste følgesvende

Her hos Pixizoo har vi en række af alle de bløde og søde tøjdyr fra Teddykompaniet. Mange børn elsker de søde sutteklude, som hænger sammen med en bamse. Barnet vil elske at nulre i det bløde stof og kramme den søde lille bamse. Materialet er selvfølgelig lavet, så det kan tåle at blive bidt i, uden at det skader hverken klud eller barn.

 

Teddykompaniet har lanceret produkter i mange forskellige størrelser og farver. Nogle af tøjdyrene kan endda rasle, og andre kan afspille en hyggelig melodi. Derudover har Teddykompaniet også lavet et sødt og utroligt blødt legetæppe i neutrale farver, så der er masser af plads farvemæssigt, til at hænge alt det sjove og farvestrålende legetøj op over barnet.

 

Alle produkterne fra Teddykompaniet lever op til EN71 & CO sikkerhedsregulativer, så du kan give dit barn én af de søde tøjdyr med god samvittighed.

 

En god barsels- eller dåbsgave

Leder du efter den perfekte barsels- eller dåbsgave? Så er du kommet til den helt rigtige side. Du finder her alle de lækre produkter fra Teddykompaniet, der vil falde i god jord hos alle småbørnsforældre og deres nyfødte. Man kan ikke undgå at falde for de utroligt søde tøjdyr med de venlige og beroligende udtryk. Der er noget for ethvert barn. Der er blandt andet en løve, et pindsvin, en skildpadde og mange flere søde dyr.

 

Når du giver barnet et tøjdyr i en tidlig alder, vil barnet vokse op med det, og den vil blive en naturlig del af barnets opvækst. Barnet får en sand følgesvend i en bamse-gave fra Teddykompaniet.

 

Se hele vores kategori med gaveideer her.

 

Når du handler Teddykompaniet hos Pixizoo.dk

Vi er utroligt stolte af vores 5 stjerner på Trustpilot, for det viser os, at vi lever op til kundens og vores egne høje forventninger til god online kundeservice. Vi giver dig tryghed i form af blandt andet prismatch og prisgaranti, samt 365 dages returret. 

Hvis du har brug for hjælp før, under eller efter din ordre, så kontakt os – vores altid rare kundeserviceteam sidder klar til at hjælpe dig både online og telefonisk.