Spar 15% EKSTRA på hele Outlet med rabatkoden: "OUTLET15"

Filtrering

Teddykompaniet

Teddykompaniet startede for snart 20 år siden i Sverige. Da Raili Norling blev bedstemor, startede idéen om bløde tøjdyr til børnene, og siden da tog det fart. Virksomheden har gjort en dyd ud af at skabe tøjdyr af bedste kvalitet, og stiller derfor høje krav til deres leverandører. Se shoppens store udvalg af tøjdyr og find barnets nye favorit!

Teddykompaniet

Teddykompaniet er en svensk virksomhed med mere en 17 års erfaring, som har specialiseret sig i at lave bløde tøjdyr som vækker dit barn fantasi og nysgerrighed. Et af virksomhedens meget populære produkter er Diinglisar. Tøjdyret bimler og rasler og har en beroligende effekt på dit barn. Produktet kommer i mange forskellige designs og farver.

Populære produkter

Hos Teddykompaniet kan du finde en lang række af forskellige produkter som alle lever op til EN71 & CO sikkerhedsregulativer. Produkterne kommer i all slags former, størrelser og materialer.

Teddykompaniets to mest populære serier er Nallar og Diinglisar – Nallar er en serie af Bamser, som uden tvivl vil blive dit barns bedste ven. Diinglisar er desigenet til børn og babyer og kan holde til at blive bidt i,

 

Skulle du have spørgsmål til Diinglisar eller andet legetøj fra Teddykompaniet, er du meget velkommen til at kontakte os via chatten.

Du kan også ringe til vores venlige medarbejdere i kundeservice på tlf. 88887415 eller skrive en mail til dem på [email protected].

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af produkter fra Teddykompaniet, som fås i mange forskellige farver, så der er en model og farve netop som passer dit barn.

 

Husk at vi hos Pixizoo altid har gratis bytte og prisgaranti – også på Diinglisar fra Teddykompaniet.