• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Juniormadras

Juniormadrasser fra forskellige brands

For at sikre den helt optimale søvn for dit barn, har vi samlet en lang række skønne juniormadrasser fra en masse skønne brands. Ens for alle er, at de fokuserer på god liggekomfort, åndbarhed og god kvalitet. Her kan du finde juniormadrasser lige efter dit barns behov, om så den skal være 100% bomuld, vandtæt eller 100% miljøvenlig. Samtidig er der flere modeller, hvad angår størrelse, farve og funktioner. Sebra er et dansk børneinteriørmærke, som har specielt fokus på sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Baby Dan er også et dansk mærke, hvor der fokuseres på sikkerhed, kreativitet og ansvar. Ligeledes er Leander dansk og fokuserer på funktionalitet, kompromisløs kvalitet og detaljer. Childhome er derimod et belgisk brand, som fokuserer på sikkerhed, komfort og innovation, hvad angår juniormadrasser.  

        

Juniormadrasser til ethvert behov

Søvn er yderst vigtigt, når det kommer til vores små børns sundhed og udvikling. Børn såvel som voksne har behov for at få en god nats søvn, for både at hjernen og kroppen kan blive ladet op til en ny dag. Først og fremmest skal man naturligvis anskaffe sig en god juniorseng, men juniormadrassen har lige så meget at skulle have sagt. Det kan derimod godt være lidt af en jungle at finde den bedste madras til sit barn, hvorfor vi står klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis, så dit barn kan sove trygt og godt på sin juniormadras. Uanset hvilken juniorseng du har, så har vi med garanti en madras til dit barns juniorseng til en skarp pris.

  

Skab hygge i soveværelset 

Der er ikke noget bedre end at ligge på sin juniormadras og mærke hyggen i rummet. Kan du forestille dig, hvordan du og dit barn ligger i mørket med lyset fra en af vores mange hyggelige børnelamper? Eller hvis din øjesten mangler en lille bamse til at kunne putte sig ind til, hvad end om det er hygge-eller sengetid. Danmark er kendt for hygge, og det bærer sikkert også præg af vores mange danske brands, som er med til at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Så hvad venter du på? Skab hygge i børneværelset såvel som i hele hjemmet! 

  

Køb madras til juniorseng hos Pixizoo

Hvis du også er faldet pladask for en eller flere af vores madrasser til juniorsenge, men har måske nogle spørgsmål, som du vil have svar på inden du vælger, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan fange os på telefonen på 88 88 74 15. Kundeservice har åbent mandag til fredag kl. 10:00 - 16:00. Står du derimod og skal et smut ud i vores butik, har vi åbent mandag til fredag kl. 11:00 - 18:00 og lørdag kl. 10:00 - 16:00. Derudover er du altid velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret på, hvad vi foretager os og går ikke glip af gode tilbud eller rabatter.