• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Skoletasker til børn

Skoletasker i forskellige modeller

Der er mange ting at være opmærksom på, når I er på jagt efter den perfekte skoletaske. Den skal sidde godt, og der skal både være plads til bøger, madpakke og penalhus. Skal det være en helt klassisk, enkel og tidløs model af slagsen, så vil en Fjällräven skoletaske være perfekt. Vi har et stort udvalg, og udvalget af forskellige farver er stort, og så kan den bruges i mange år, og går aldrig af mode! Er dit barn vild med for eksempel Ninjago og Lego Friends, så vil en Lego skoletaske være et super godt valg. Skal det være en skoletaske til unge, for eksempel til de unge piger der begynder at have interessen for smarte multifunktionelle skuldertasker, så vil en Day skoletaske være en oplagt mulighed.

Ergonomisk og praktisk

Dit barn skal bære rundt på skoletasken 5 dage om ugen stort set hele året rundt. Derfor er det utrolig vigtigt at finde en, som er behagelig for dit barn at have på, så de små skuldre ikke lider overlast. Særligt i takt med at skolebøgerne bliver flere, og tasken bliver tungere, er det vigtigt at finde en med nogle gode ergonomiske egenskaber. Justerbare skulderstropper og brystspænde er derfor en god ide, da de aflaster ryggen, og sørger for, at den kan tilpasses dit barn, så den sidder lige som den skal. Derudover er det altid en god ide at sikre sig, at der er en masse praktiske rum, som gør det nemmere og mere overskueligt for dit barn, at holde styr på alt lige fra skolebøger og penalhus, til madpakke og drikkedunk. At alt har sin egen plads, kan være med til at give dit barn ro og overblik over, i stedet for at det hele ligger, og roder rundt i et stort rum.

En god start på skolelivet

Det er uden tvivl et stort skridt for både dit barn, og dig som forælder, når dit barn pludselig er blevet så stor at det er skole klar. Der er garanteret en masse følelser involveret, og overgangen fra børnehave til skole kan være overvældende. Derfor kan det at vælge skoletasken, være en hyggelig måde, at forberede sig til skolestarten på. Pludselig skal I forholde jer til nye ting – madpakken skal smøres, idrætstøjet skal pakkes, og der skal også laves lektier. Der er med andre ord nok at se til! Derfor er det rart at have nogle gode råd, at gå ud fra som kan gøre processen lidt mere overskuelig, når tasken skal vælges. Vi anbefaler lette modeller, i vandafvisende og slidstærke materialer, og med reflekser for at øge synligheden i trafikken.

 

Skoletaske til en god pris hos Pixizoo

Vi vil gerne, kunne give dig den bedste pris på markedet, derfor har vi tit skoletaske tilbud, og derudover tilbyder vi både prismatch og prisgaranti, som du kan læse meget mere om lige her. Skulle du sidde inde med nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Du kan altid  kontakte os via chatten eller på vores kundeservice telefon: 88 88 74 15. Ellers smid os en e-mail på kundeservice@pixizoo.dk. Her sidder vores dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive og hjælpe dig.