WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (5)
Pris
 1. kr58
  kr199

Tellkiddo

Leder du efter stilrent interiør og fede opbevaringsmuligheder til børneværelset? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Produkterne fra Tellkiddo er super søde, stilrene og enkle på samme tid – noget der passer ind i ethvert hjem. Tag et kig på alle de søde opbevaringsposer og knager, og find det motiv, der passer bedst ind hjemme hos jer. God fornøjelse!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Historien bag Tellkiddo

Tellkiddo er et svensk børneinteriørbrand, der blev grundlagt i 2014 af Maria Sabbah. Hun fik ideen under sin barsel med sønnen, og i dag går det strygende for den svenske virksomhed. Motivet bag opstarten af brandet var at finde miljøvenlige og bæredygtige løsninger, der passer på vores jordklode. 

 

Ideen til Tellkiddo kom af, at Maria læste en artikel om at babyer ser sort/hvid kontraster bedre end andre farver, og hun ville derfor hjælpe sin søn med at udvikle synet. Derfor lavede hun en helt enkelt smilende bjørn, som var den spæde start for virksomheden. Det er desuden rigtig vigtigt for Maria at kunne kontrollere hvilke kemikalier og materialer, der findes i hendes hjem, hvilket selvfølgelig smitter af på produkterne fra Tellkiddo.

 

Nøgleordene bag brandet er: miljøvenlig, bæredygtig, unisex og legende.

 

Stilrent interiør til børneværelset

Er der fuld knald på farverne fra legetøj og andet børneinteriør i dit barns værelse? Så kan det flotte interiør fra Tellkiddo være med til at skabe mere harmoni og ro. Opbevaringsposerne og knagerne er super enkle i designet, og har et sjovt og legende udtryk med for eksempel en bjørn, kanin, Batman, en sej bilbane eller søde hjerter. Hvis du elsker de søde motiver, så vil dit barn elske dem endnu mere! Der er noget for enhver smag.

 

Farverne på produkterne er neutrale og afdæmpede, som giver et roligt og harmonisk udtryk. De vil med garanti passe ind hjemme hos jer, både i børneværelset og inde i stuen. 

 

Se desuden resten af vores flotte interiør her på webshoppen.

 

Smart og praktisk opbevaring

Synes du og dit barn ofte at oprydningen kan være lidt uoverskuelig, og mangler I smarte opbevaringsløsninger? Så tjek de seje og søde opbevaringsposer fra Tellkiddo. 

 

Poserne fra Tellkiddo er stilrene opbevaringsløsninger, der gør det nemt at rydde op. Det bliver ikke nemmere end bare at putte legetøjet i en pose og stille væk. Legetøjet er endda lige så nemt at finde frem igen. De søde motiver og sjove look vil motivere dit barn til at få ryddet op efter leg eller inden sengetid. 

 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad poserne kan bruges til. Den oplagte løsning er legetøj, men kan også bruges til vasketøj, tæpper eller til at fragte sengetøjet med overnatning hos kammeraten. Her ville stofposen med hank være helt optimal, den er super nem at fragte. 

 

Opbevaringsposerne fra Tellkiddo findes i forskellige varianter, størrelser og med forskellige motiver.

 

Se desuden vores andre opbevaringsmuligheder her.

 

Køb Tellkiddo hos Pixizoo

Er du lige så vild med produkterne fra Tellkiddo, som vi er her hos Pixizoo? Så køb dem her hos os med masser af fordele. Vi giver dig prisgaranti, prismatch og ubegrænset returret.

Møder du nogle ubesvarede spørgsmål undervejs, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. De vil rigtig gerne hjælpe dig. Vi ønsker dig rigtig god shopping!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×