Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

TFK

TFK

Står du og mangler en smart og praktisk løbevogn? Så vil du helt sikkert synes om TFK’s løbevogne. Vi har både den populære TFK Joggster trail og TFK Joggster Sport model. Så elsker du naturen og at være aktiv sammen med dit barn, bør du prøve fornøjelsen ved en løbevogn i top kvalitet med de bedste egenskaber!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad skal jeg overveje?

Fra 7 måneders alderen kan du så småt begynde at starte op med de skønne livsbekræftende løbeture. Det er både sundt, tidsbesparende ift. at skulle i fitnesscenteret og en god aktivitet at have sammen med sit barn. Det kan være udfordrende at løbe med en almindelig klapvogn, da den hverken er handy eller sikker nok til den form for kørsel. Med en smart løbevogn fra TFK er du i stand til at forcere grupperet terræn, dreje ubesværet og bevæge baby trygt rundt i både by og naturskønne områder. En TFK løbevogn kan modsat en almindelig klapvogn nemmere benyttes som en klapvogn, hvor den almindelige klapvogn ikke er anbefalet til løbevogn.

 

Hvis du ønsker at se hele vores udvalg af løbevogne, kan du tilgå det her.

 

Hvorfor skal jeg vælge TFK Joggster Trail?

Denne løbevogn er en ægte letvægter, den er sporty, og den kan bruges over alt! Elsker du at løbe i skoven eller forcere andre ujævne terræn, så vil denne klapvogn være helt ideel.  

 

TFK løbevognen er udviklet med fokus på både forældre og barn. Derfor er komforten ekstra god. Dit barn vil opleve en dejlig tur ud i det fri på en særdeles behagelig måde, mens du som forældre vil mærke den ergonomiske komfort ved at løbe med vognen.

 

Til barnet er TFK løbevognen udstyret med en top sikker 5-punktssele, som kan justeres efter dit barns højde. Hvis barnet bliver søvnig på jeres tur, kan du lægge ryglænet helt ned – praktisk!

 

Ryglænet på TFK Joggster Trail er med en Airgo indsats, som giver en rar åndbar effekt. På denne måde undgår barnet at vågne op svedigt.

Klapvognen er utrolig nem at klappe sammen – og folde ud igen! Se vores fine produktvideo, hvor alle detaljer og anvendelsesmuligheder bliver vist.

 

Der er mange rigtig gode egenskaber ved denne fantastiske løbevogn. Når I anskaffer jer en TFK Joggster Trail, får I de top sikre Weber skivebremser, praktisk bumper bar, smart og rummelig varekurv og en justerbar fodstøtte, som sikre, at de barn sidder tryg og behageligt på jeres ture. Desuden er det værd at bemærke, at denne model har en ekstra stor kaleche, som beskytter din lille guldklump mod solens skarpe stråler, vind og vejr.

 

Hvorfor skal jeg vælge TFK Joggster Sport?

Denne vogn er en gennemtænkt løbevogn, både til dig der er udholdende løber, fritidsløber eller triatlet. Joogster Sport er TÜV godkendt til sportsaktiviteter, og dit barn sidder altid sikkert i klapvognen.

 

Joggster Sport har som Trail modellen en ekstra stor og lækker kaleche. Sport udgaven har også fire ekstra rum, hvor du kan opbevare alt du måtte have brug for på jeres tur. Løbevognen er udstyret med 16 tommer pneumatiske dæk fra Schwalbe, der kører som en drøm.

Løbevognen er selvfølgelig med justerbart styr, stort komfortabelt sæde og en sikker 5-punktssele.  

 

Køb din løbevogn – med de bedste fordele!

Hos Pixizoo ønsker vi at gøre din shoppingoplevelse til den bedste af slagsen! Derfor tilbyder vi dig altid en række stærke fordele, når du shopper online. Vi giver dig blandt andet 365 dages returret, prismatch- og garanti på alle vores varer.