KØB MERE - SPAR MERE ! | Spar op til 12% EKSTRA ! | Se her

That's Mine

That’s Mine slog øjnene op i 2015, og siden dengang er sortimentet kun vokset. Alle produkter er omhyggeligt designet, produceret og håndlavet med øje for kvalitet og funktionalitet. Brandet har fokus på håndlavede detaljer, der er inspireret af det nordiske udtryk. Udforsk de lækre produkter fra That’s Mine og se, om der er noget for dig og dit barn. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

That’s Mine – Skab din egen wall story

That’s Mine står bag ideen om at skabe personlige børneværelser ved hjælp af forskellige wall stories. En wall story fungerer ligesom en wallsticker, forskellen her er blot, at wall storyen kan flyttes rundt som man har lyst, da den er lavet af tekstilfolie. Denne slags folie efterlader ikke spor på væggen og kan nemt rettes ud igen ved flytning, eller hvis dit barn får fat i den. 

 

Du kan få wall stories i mange forskellige motiver af blandt andet dyr, blomster og andet pynt, og på denne måde give dit barn mulighed for at sætte gang i kreativiteten og skabe sit helt eget wall story-univers. 

 

Lad klatringen begynde!

That’s Mine står også bag produktionen af klatregreb til børn og andre barnlige sjæle. Klatregrebene har afrundede og gode gribeflader, der gør det nemt og sjovt for barnet at klatre.

 

Giv dit barn deres helt egen klatrevæg på børneværelset eller et andet godt sted med klatregrebene i forskellige farver. 

 

Der er dog lige nogle få ting, du skal undersøge, inden du går i gang med at montere jeres helt egen klatrevæg: 

 

-      Undersøg væggens højde og bredde – byg ikke klatrevæggen højere end 250 cm. 

-      Undersøg om klatregrebene skal monteres direkte på væggen eller en træplade. 

-      Undersøg hvilken vægtype, der skal monteres på.

-      Undersøg hvem, der skal bruge klatrevæggen. 

 

Med disse simple undersøgelser, er du godt klædt på til at bygge den ultimative klatrevæg til dig og din familie. 

 

Smuk dekoration til børneværelset

Med produkter fra That’s Mine er du garanteret super yndige dekorationer til børneværelset, der er med til at lede barnet mod en spirende, kreativ og eventyrlig verden. Alle produkterne er håndlavet med nøje fokus på kvaliteten og funktionaliteten. 

 

Sortimentet består blandt andet af boghylder, knager og skabe udført i træ og dekoreret med forskellige, smukke farver og former. 

 

Tjek vores udvalg ud og se, om der er noget, der passer hjem til børneværelset hos jer. 

 

Køb That’s Mine-produkter her 

Her hos Pixizoo.dk syntes vi også, at produkterne fra That’s Mine er virkelig smukke og dekorative. Derfor har vi sørget for, at have et særdeles flot udvalg af de forskellige produkter. Så køb dit yndlings That’s Mine-produkt allerede i dag! 

 

Vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice, hvorfor vi derfor har et super sød og kompetent kundeserviceteam siddende klar ved telefonen og chatten, hvis du skulle have spørgsmål eller andet vedrørende dit køb. 

 

Vi er også super stolte over vores 5 stjerner på Trustpilot. Så hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal købe That’s Mine-produkter her hos os, kan du jo lige smutte ind og læse nogle af de gode anmeldelser. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×