KØB MERE - SPAR MERE ! | Spar op til 12% EKSTRA ! | Se her

ThinkFun

Leder du efter hjernevriderspil, hvor løsningen ikke altid findes ved første øjekast? Så er du kommet til det rette sted. Brandet ThinkFun står bag en række sjove spil, hvor det handler om at finde løsningen hurtigst muligt. Kig rundt her på siden og find det spil, som du vil dyste mod din familie i!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Om brandet ThinkFun

I 1985 blev ThinkFun (oprindeligt kaldt Binary Arts) grundlagt af parret Bill Ritchie og Andrea Barthello. De havde en fælles drøm om at gøre det sjovt at lære ting. Bill var stor fan af puslespil, og Andrea elskede udfordringer. Derfra kom ideen til at lave sjove og udfordrende spil. 

 

Parret startede i deres egen kælder, hvorfra deres første spil blev udviklet og sendt på markedet. 

 

Det var en hård tid for spilmarkedet, men med parrets idé om at drage læring ind i spillet, blev det trods alt til stor succes for spillene fra ThinkFun. 

 

Dyst indbyrdes i familien

Har telefonen, tabletten eller computeren taget overhånd i familien? Så smid elektronikken væk for en stund, og saml hele familien rundt om bordet til en dyst i et af de sjove spil fra ThinkFun. 

Hvem kan klare udfordringerne hurtigst? Her er et spil, hvor børnene faktisk kan vinde over forældrene, da løsningen ikke altid er den, der måske virker lige til højrebenet. 

 

Bag en kage, varm noget kakao og find et sjovt spil frem fra ThinkFun. Her kan I nyde tiden med hinanden på bedste vis, og skabe hyggelige minder sammen som familie. Familietid er super hyggeligt og sjovt for alle parter. Spil kan især bruges til at sætte hverdagen på pause, og slappe af sammen for en stund. 

 

 Se også vores andre super sjove spil. Der er noget for alle aldre. 

 

Sjove og lærerige spil

Med disse spil fra ThinkFun får du sjove spil, der samtidig gør dig klogere. Det handler om at bruge sin fantasi og kreativitet til at løse de sjove udfordringer. 

 

Børn er født kreative, og når de får lov til at udfolde sig uden regler og opsatte rammer, giver det dem lov til at bruge og udvikle deres kreativitet. Det er super sundt, og vil gavne dem på mange områder. Spillene fra ThinkFun er effektive til at stimulere fantasi og kreativitet hos dit barn. Og det bedste er, at I kan hygge jer samtidig med, at I alle bliver klogere. Det er en win-win situation!

 

Køb ThinkFun hos Pixizoo

Når du køber ThinkFun kan du forvente den bedste service og de fedeste fordele. Vi giver dig prismatch og prisgaranti, som er din sikkerhed for, at du altid får de bedste priser, samtidig med at servicen ikke frafalder. Vi har 5 stjerner på TrustPilot, hvilket viser os, at vi lever op til både kundernes og vores egne forventniger. Det er vi super glade og stolte over!

 

Udover prisgaranti og prismatch får du også ubegrænset returret til anden vare, hvis dette ønskes. Hvis du vil gøre brug en af disse fordele, så kontakt os via hjemmesiden, så sidder vores søde kundeservice klar til at hjælpe dig. God fornøjelse med din shopping!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×